1. Home
  2. Community
  3. hgerard
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze bruine bonensoep is de allerlekkerste. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Super gezond en smaakvol Indiaans stoofpotje met Kerrie en Kokos Omdat de verzadigde vetten in een biologische kokos(olie) grotendeels bestaan uit middellange vetzuurketen heeft dit als gevolg dat de lever de kokos(olie) erg snel kan afbreken. Dit heeft vooral een positief effect op ons metabolisme, omdat dit hierdoor wordt versnelt. Toen mijn liefde dit voor het eerst maakte wisten we dat echt niet !! Het grappige is dat we in onze verkeringstijd beide niets hadden met kokos en dat we beide geen Bounty reep lustte. Toch was dit recept in het begin van ons huwelijk echt een topper !! Als we magere runderlappen konden betalen dan was dit echt onze favoriet. Dit oude recept van ruim 30 jaar geleden vond ik weer terug in een oud mapje. Heb dit recept natuurlijk weer gemaakt en dan met mijn huidige kennis van koken en op basis van deze tijd. Oude herinneringen kwamen weer boven ! Ook de liefde van de vrouw..... euh, einde verhaal, we gaan naar boven.hihihi. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

12 kippepootjes 1/2 kopje ketjap 2 teentjes knoflook of 1 theelepel knoflookpoeder 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels suiker 1 eetlepel mosterd 1 bouillionblokje 1 kopje water Peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Dit is het originele en authentieke recept van het fastfood keten KFC met de geheime ingrediĆ«nten dat ik onlangs heb gekregen van een vriend uit Amerika. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

1 gesnipperde ui 1-2 teentjes uitgeperste knoflook 4 eetlepels water 100 ml Ketjap manis 1 eetlepel azijn 2 theelepels donkere basterdsuiker 1-2 theelepels sambal oelek 1 theelepel maizena …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Mooi,door de kleur van de thee. Fleurig en gezond door de verschillende vruchten en het vruchtensap. Lekker fris, en verzachtend bij beginnende keelpijn. De voorbereiding van dit recept duurt ruim 4 uur! De eigenlijke bereiding duurt niet langer dan een paar minuten. …  Lees verder »

1 pak Chinese eiermie 250 gr,- 4 kipfilets,- 4 el sambal badjak,- 50 gr boter,- 600 gr sperzibonen,- 1/2 pot satesaus hot a 350 gr,- ca 6 el gebakken uitjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Sate van kip …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

* 1 kg spareribs* 1 ui* 1 rode peper* 2 eetlepels citroensap* 3 eetlepels sherry of maidera* 4 eetlepels ketjap manis* 1 theelepel djinten* 1 theelepel ketoembar* 1 theelepel gemberpoeder* 1 teentje knoflook …  Lees verder »

500 gr. hamlappen of kipfilet 1 grote ui 50 gr. margarine of roerbakolie 1theelepel ketoembar 1theelepel gemberpoeder 1theelepel sambal manis 1 teen knoflook 2 eetlepels tomatenketchup 1 eetlepel ketjap 2 eetlepels koffiemelk 1 halve pot pindasaus (Calve of A.H ) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker smikkelen en kluiven …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Geen uren pruttelen, maar snel op tafel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

HET IS WEL WAT MEER WERK,MAAR VEEL LEKKERDE ALS EEN GEKOCHT UIEN-KRUIDENBROOD. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Als we deze tosti eten, gaat er in 1x een heel casinobrood door, want het hele gezin(4 pers)is gek op deze tosti. Het is natuurlijk een lunchgerecht, maar wij eten het meestal als hoofdgerecht. …  Lees verder »

Het lekkere bijgerecht voor tijdens de bbq …  Lees verder »

Traditioneel Florentijns stoofgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans
Top