1. Home
  2. Community
  3. het.visvijvertje.van.casya
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

De eerste keer dat ik Ceviche at was op een zeiljacht in Mexico. Iedere keer als ik dit voorgerechtje maak denk ik terug aan de Mexicaanse ceviche met schitterend uitzicht op de Costa Maya. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mexicaans

3 (bloemige aardappelen) 2,5 dl gevogeltefond 2 blaadjes gelatine 200 gram verse kokkels (of eventueel mosselen 150 gram verse tonijnfilet 1 el citroensap 3 el olijfolie ? el sojasaus kaviaar (kan natuurlijk ook imitatie) frituurolie peper en zout VOOR DE ANSJOVISOLIE 20 gram ansjovisfilets 10 gram peterselie ? teentje knoflook 0,5 dl olijfolie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Het is ruim tien jaar geleden, dat de eerste Lady Chef of the year werd gekozen. Maartje Boudeling. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekker lunch gerechtje. …  Lees verder »

Lekker en makkelijk voor op de Bbq...... …  Lees verder »

5 kg jumbo mosselen,3 blaadjes laurier,4 uien,4 kopjes droge witte wijn,12 takjes salie,4 takjes tijm,4 blaadjes lavas,4 takjes dragon,2 teentjes knoflook,1/2 liter room. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

5 kg mosselen,2 fijngesnipperde uien,1 bosje bieslook,30 blaadjes salie,10 takjes tijm (afgeraasd),2 bosjes geplukte kervel,4 lepels gehakte peterselie,3 dl visbouiilon,1 dl droge witte wijn,100 gram paneermeel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

6 grote scholfilets (ca. 600 g) alternatief: tong, pangasius 1 sinaasappel zout, versgemalen zwarte peper 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel verse bieslook 3 gedroogde tomaatjes 3-4 eetlepels olijfolie 2 beschuiten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

6 bl.witte gelantine/1 eelt olijfolie/1 eetl kerriepoeder/1 pot visfond/(cayenne)peper/2 rode paprika's/300g gerookte palingfilet/1 bakje rucola …  Lees verder »

1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 30 g boter 1 bloemkool, in roosjes 3/4 - 1 l groentebouillon 2 blaadjes laurier zout peper 1-2 tl mosterd 2-3 el fijngesneden bieslook 125 g gerookte paling, in reepjes 1 1/2 dl slagroom, lobbig geklopt 30-35 g pinda's, fijngehakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

- 4 schoongemaakte rivierpalingen - 2 uien - 2 wortelen - 1 l court-bouillon voor vis(of visfumet) - 2 dl witte wijn - 1 bosje peterselie - 1 handvol kervel - 1 bosje bieslook - 1 bosje dille - 6 blaadjes gelatine Saus: - 2 dl room - zout - peper - 1 eetlepel citroensap - enkele bolletjes groene peper - enkele sprietjes dille - 1 tomaat …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

300g gerookte palingfilet/1 sjalot/2 eetl mayonaise/2 eetl creme fraiche/4 pl dun gesneden oudewijven koek/1 venkelknol/1 dl olijfolie/2 eetl citroensap/2 grote groene appels(Granny Smith)/2 eetl riet-of poedersuiker/8 kleine basilicumblaadjes/ijsklontjes. …  Lees verder »

? 1 komkommer ? 200 g gerookte palingfilet ? 1 eetlepel mierikswortel (potje) ? 2 eetlepels yoghurtmayonaise ? 8 sneetjes bruin casinobrood ? 50 g roomboter ? 1 zakje verse dille (15 g fijngeknipt)  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

750 gr. broccoli- 0.8 l. gevogeltebouillon- 1 mespunt cayennepeper- 1 sch. koksroom- 3 palingfilets, gerookte . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ingredienten voor vier personen Snoekbaars: 4 snoekbaarsfilets a 130 gram met huid zonder schubben olijfolie, fleur de sel Brandade: 200 g aardappelpuree 80 g gerookte palingfilet in stukjes gesneden geslagen room olijfolie Spinazie: 150 g wilde spinazie knoflook boter peper, zout Vinaigrette: 4 tomaten, ontveld zonder zaad in blokjes ? dl balsamicoazijn 1 dl olijfolie peper en zout …  Lees verder »

4 eieren, 3 eetlepels ongezoete room, 150 gr. gerookte palingfilet, 1 bakje tuinkers, versgemalen witte peper, zout, 1/4 rode paprika, 20 gr. roomboter. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top