1. Home
  2. Community
  3. hesychia7
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

600 g Groenlandse heilbotfilets 500 g spinazie 2 dunne sneetjes Belgische jonge kaas 750 g aardappelpuree peper en zout voor de saus : 25 g boter, 25 g bloem, 1 eierdooier, 3 eetlepels madeira, 125 g champignons, 1 eetlepel tomatenpuree …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Kippefilet met een mosterdkaassausje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een pittig en verrassend gerecht dat gemakkelijk en rap te maken is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

50 g bloem, 60 g boter, 1/2 l melk, 1/4 l groentebouillon, vers gewreven nootmuskaat, zout, vers gemalen peper, 1 bos dille, 400 g zalmfilet, 3 prei, vet voor de vorm, 200 g lasagne bladeren, 125 g Mozzarellakaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

350 gram prei250 gram gerookte spekblokjes350 gram spaghettizout125 ml slagroom4 eetlepels fijn gehakte peterselie50 gram geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een lekker stoofgerecht uit de streek rond Brussel (Vlaams-Brabant) in Belgie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Magnetronrecept …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1/2 bakje champignons-1 knoflook-2 uien-1 prei-klontje boter-1 doosje kruidenroomkaas-1 potje creme fraiche (250 ml)-scheutje melk-2 1/2 ons gemengde vis: mosselen, inktvis, krab, garnalen-peper-visstrooikruiden-zout-1 blokje visbouillon-pasta-4 zoet/zure augurken- …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

1 kip van 1.2 kilo 80 g boter 1 glas cognac 2.5 dl slagroom 0.5 citroen zout peper 200 g kleine champignons …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Deze ovenschotel boordevol vitamientjes brengt je meteen in een Italiaanse sfeer! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Een lekkere pasta bijv. penne waar de saus lekker in kan zitten, 1 bakje champignons, duo bakje spekblokjes en een duo bakje hamblokjes, blikje tomatenpuree, 125ml slagroom, kruiden bijv. paprikapoeder,uitje en knoflook peper, zout... wat je lekker vind. geraspte kaas en pecorino …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Jammie jammie...dit is zóoooo lekker... (let wel op de lange bereidingstijd in de oven.. hoe langer de kruiden en specerijen in het vlees kunnen trekken, hoe lekkerder het uiteindelijke resultaat...!) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks
Top