1. Home
  2. Community
  3. heresannie_too
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Het recept voor hem zelf te maken, lekker koel op zomerse dagen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

De topper van mijn zusje in Griekenland, maar het is dan ook een authentiek Grieks recept van haar schoonfamilie uit Kato Garouna. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Krokant gebakken vis met een heerlijk zachte spinazie/kokos saus …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

Dit zijn de lekkerste garnaalkroketten die u ooit gegeten hebt !Veel werk, maar doe zoals ik : maak er een hele hoop tegelijk en vries ze in (zie TIP). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Indiase naam: murg man pasand(240 kcal p.p.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Dit komt uit de Vrekkenkrant en smaakt subliem! Deze hoeveelheid zou in de winkel FL 24,- kosten en kost zo FL 5,79 …  Lees verder »

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

EEN PITTIGE KIPSCHOTEL MET DIVERSE NOOT SOORTEN …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mexicaans

Voor de liefhebbers van SUPER erg hete vis uit de oven maar ook geschikt voor op de barbeque …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Zalige cake, is wel machtig. …  Lees verder »

Met kokos in banaanblad …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Grote gamba's in cognac-wijnsaus............ om je vingers erbij op te eten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Hartige en apart vanwege de koekjessmaak en de sesamzaadjes.Goed gevuld en lekker knapperig! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Beproefd familierecept, al jarenlang de absolute topper onder mijn collega's. Omdat het een recept is voor twee bakblikken kun je 'in voorraad' bakken. In de diepvries is hij, mits goed verpakt, maanden houdbaar. Hij wordt er zelfs lekkerder van! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dit recept heb ik ooit eens gehad van een oude engelse dame. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Tijdens een workshop bij Maryette Fagel (de zus van...) heb ik dit voorgerecht gemaakt en dat wil ik jullie niet onthouden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk apart risottorecept uit de magnetron met rode sla (radicchio), Lekker als voor- en bijgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lamsvlees gestoofd in witte wijn. Een lekker apart pittig lamsvleesgerecht. Als je het minder pittig wilt, dan maar een pepertje gebruiken. Lekker met risotto. Voor 4 tot 6 personen. De lamsbout of lamsschouder leent zich hier prima voor. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans
Top