1. Home
  2. Community
  3. henricamaria
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker met gekookte aardappelen of aardappelpuree en winterse groenten, bijvoorbeeld andijvie (of met stamppot van rauwe andijvie). …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke romige eiersalade voor op een toastje of heerlijk op een broodje tijdens de lunch …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

In deze versie van een klassieke salade is de ansjovis vervangen door gerookte kip. 227 Kcal./persoon. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Dit zalige stoofpotje is een smakelijke no-nonsens schotel. Een superlekkere portie gezonde kost waar de portefeuille blij van wordt. Alles kan op voorhand worden gemaakt,je hoeft het enkel te verwarmen en de rest van de avond zit je bij je gasten …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

U weet het vast wel. Wat wij in Nederland Goulash noemen is in Hongarije eigenlijk soep (Gulyas). Wat wij Goulash noemen, de stoofpot, heet daar Pörkölt. Dit recept is slechts een van velen, want Hongarije is, vergeleken bij Nederland, een groot land, en in elke hoek van het land is de Pörkölt anders. De lekkerste en meest pittige variant is met vis, maar ik ga voor de 'standaard'. De rundvleesvariant. Ik heb veel recepten gezien, maar het is nooit helemaal zoals ik het lekker vind, zoals ik het geleerd heb! Nou ja, het standaard recept. Het is de bedoeling dat je het recept naar eigen smaak invult, zodat je een uniek en eigen recept hebt. Dus uiteindelijk is het zeker een eigen recept. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Als je zoekt naar een duidelijk en goed recept voor gevuld stokbrood met gehakt en moet je dit recept eens proberen. Heerlijk en simpel, perfect voor een gemiddelde zaterdagavond bij de meeste gezinnen maar ook prima voor studenten die wel simpel en lekker willen eten en niet een enorm budget hebben. Want: gevuld stokbrood met gehakt is zeer voordelig.Dit recept is goed voor 3 hongerlappen of 6 personen met een klein beetje trek.    …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Borreldip; heel lekker met rauwkost of gekookte, afgekoelde artisjokblaadjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Uit de BK Snelkookpan: Borsjt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Energie 490 kcal- Eiwit 28 g- Vet 25 g- Koolhydraten 38 g (per eenpersoonsportie) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze gerecht is een van mijn top 3 rundvlees kerrie recepten, echt heerlijk!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Deze cake komt uit life and cooking toen rudolph van veen er nog kookte deze cake heb ik sinds dien in mijn persoonlijke schrift staan en is hier een groot succes dus vandaar dat hij hier ook niet mag ontbreken.lekker bij koffie en thee of warme chocomelk maar zeker niet alleen voor de herfst. …  Lees verder »

Heerlijk gevulde baquettes met gehakt, groenten en bedekt met satésaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijk wokgerecht die ik zelf REGELMATIG maak als ik aan het lijnen ben. Veel verse groenten en heerlijke knoflook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Oma's barbecue-salade, lekker fris en iets anders van smaak dan "huzarensalade"! …  Lees verder »

Diverse barbecue recepten om heerlijk te smullen met ongeveer 30 personen …  Lees verder »

8 verschillende eenvoudige marinadesVoor rundvlees en wildVoor kalfsvleesVoor visVoor lamsvleesVoor varkensvlees en kipVoor wild en gevogelteVoor Kip en kalkoenVoor vis en schaaldieren …  Lees verder »

4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Voor op de Barbecue …  Lees verder »

Top