1. Home
  2. Community
  3. henny_b_b
  4. Kookboek Bijgerechten
Kookboek "Bijgerechten"

Stoofperen zijn een lekker bijgerecht bij onder andere wild. Het is vrij zoet van smaak en de textuur is zacht. …  Lees verder »

750 gr. Roseval aardappel plakken 1/2 cm dik (ongeschild en ongekookt) 400 gr broodkruim 5 eetl gehakte peterselie 2 teentjes knoflook geperst olijfolie zout en peper uit de molen 100 gr pecorino 125 gr mozzarella in blokjes gesneden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Stoer, maar beslist niet zwaar zijn deze gebakken aardappelen die geweldig passen bij een gebraden boerenkip, kalkoen, gans, varkensvlees en wild zwijn. De blokjes worden gebakken in ganzenvet, wat ze lekker krokant maakt. Ganzenvet (vers of in blik)is te koop bij kwaliteitsslagers, poeliers, traiteurs of delicatessenzaken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top