Bijgerecht rijsttafel. Ik heb dit geimproviseerd...indien iemand een officiele naam/bereiding van dit gerecht kent dan houd ik me aanbevolen. … Lees verder »
- 20-30 min.
- Indonesisch
Bijgerecht rijsttafel. Ik heb dit geimproviseerd...indien iemand een officiele naam/bereiding van dit gerecht kent dan houd ik me aanbevolen. … Lees verder »
Lekker pittige zoetzure komkommerreepjes. … Lees verder »
Een indonesisch, lekker pittig gerecht. Dit keer gemaakt in de slow-cooker. Zet het smorgens klaar, ga lekker weg, kom savonds thuis in een oosterse sfeer. … Lees verder »
Bekend gerecht. Dit recept staat op de site omdat het ook mijn kookboek is. … Lees verder »
Nagerecht zoals ik dat van moeder Nellie heb geleerd. Heerlijk romig en gevarieerd van smaak. … Lees verder »
Gezien op televisie … Lees verder »
Kreeft met venkel a l' orange … Lees verder »
Lekker voorgerecht van Hollandse garnalen met een betrekkelijk traditionele maar heerlijke whiskeysaus. … Lees verder »
hertenbiefstukjedoosje cantharellenwortel2 dl pittig-zoetige wijnrandje spekvet beetje gerookt spek blokjes1/2 liter wildfond of wildbouillonpeper en zout naar smaak.olijfolie … Lees verder »
1 kalfsschenkel per persoon Wat bloem Olijfolie50 gram boter, bakboter of margarine1 middelgrote ui, in dunne ringen gesneden.1 geraspte winterwortel.takjes thijm.Laurierblad.Venkelknol1 stengel bleekselderij, in kleine blokjesgesneden.1 literblik gehakte tomaten, of 8 verse tomaten, gepeld en gehakt.1 eetlepel tomatenpuree1/2 liter witte wijn 1/2 liter kippe- of rundvleesbouillon zout en peper … Lees verder »
Heerlijk kerstbrood. Doordat meer krenten toegevoegd zijn dan in een standaard recept heeft het iets meer het karakter van een Twentse krentenwegge met spijs. … Lees verder »