1. Home
  2. Community
  3. henkhaarhuis
  4. Kookboek Vier seizoenen rond koken
Kookboek "Vier seizoenen rond koken"

Bijgerecht rijsttafel. Ik heb dit geimproviseerd...indien iemand een officiele naam/bereiding van dit gerecht kent dan houd ik me aanbevolen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Lekker pittige zoetzure komkommerreepjes. …  Lees verder »

Een indonesisch, lekker pittig gerecht. Dit keer gemaakt in de slow-cooker. Zet het smorgens klaar, ga lekker weg, kom savonds thuis in een oosterse sfeer. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Bekend gerecht. Dit recept staat op de site omdat het ook mijn kookboek is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Nagerecht zoals ik dat van moeder Nellie heb geleerd. Heerlijk romig en gevarieerd van smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Kreeft met venkel a l' orange …  Lees verder »

Lekker voorgerecht van Hollandse garnalen met een betrekkelijk traditionele maar heerlijke whiskeysaus. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

hertenbiefstukjedoosje cantharellenwortel2 dl pittig-zoetige wijnrandje spekvet beetje gerookt spek blokjes1/2 liter wildfond of wildbouillonpeper en zout naar smaak.olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

1 kalfsschenkel per persoon Wat bloem Olijfolie50 gram boter, bakboter of margarine1 middelgrote ui, in dunne ringen gesneden.1 geraspte winterwortel.takjes thijm.Laurierblad.Venkelknol1 stengel bleekselderij, in kleine blokjesgesneden.1 literblik gehakte tomaten, of 8 verse tomaten, gepeld en gehakt.1 eetlepel tomatenpuree1/2 liter witte wijn 1/2 liter kippe- of rundvleesbouillon zout en peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Heerlijk kerstbrood. Doordat meer krenten toegevoegd zijn dan in een standaard recept heeft het iets meer het karakter van een Twentse krentenwegge met spijs. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top