Venkel met aardappelen en Goudse boerenkaas is een gerecht dat zich goed laat combineren met vrijwel alle soorten vis, vlees, gevogelte en eieren. … Lees verder »
- 30-60 min.
- Nederlands
Venkel met aardappelen en Goudse boerenkaas is een gerecht dat zich goed laat combineren met vrijwel alle soorten vis, vlees, gevogelte en eieren. … Lees verder »
Zoals mijn tante het vroeger maakte. … Lees verder »
Een smeuige, heerlijke en zeer simpele chocoladetaart. … Lees verder »
? 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken ? 2 eetlepels rode-wijnazijn ? 3 eetlepels olijfolie ? 1 eetlepel gedroogde oregano ? 2 theelepels chilipoeder ? 1 eetlepel tomatenpuree ? 125 ml vleesbouillon (van 1/4 tablet) ? 4 tomaten, in partjes ? 2 gele paprika's, in grove stukken ? 200 g Griekse feta (kaas) … Lees verder »
Uien, champignons en paprika. Snel klaar en weinig calorieen … Lees verder »
Een aanrader … Lees verder »
Een lekker en snel recept met de saus van smulwebster "Hollandaise". … Lees verder »
Een frisse, kruidige pastasalade met van alles uit het goede leven ! … Lees verder »
Zo?n heerlijke voorjaarssalade (waarvan nu al het water in mijn mond loopt.) maak dit zelfs bij een barbecue of buffet!! … Lees verder »
3 lenteuitjes 1 stengel bleekselderij 1 takje tijm 600 gram pruimtomaten 2 el creme fraiche 1 el suiker 400 gram stukjes tomaat uit blik 1/2 liter vleesbouillon 2 draadjes saffraan 4 takjes basilicum 2 el olijfolie 4 el half-stijf geklopte slagroom zout en peper … Lees verder »
1 struik bleekselderij 2 uien 1 teentje knoflook 2 el. boter 1 el. bloem 5 dl. bouillon 4 dl. droge witte wijn 1 bl. laurier snufje tijm 2 el. creme fraiche zout en peper 4 sneetjes geroosterd stokbrood 100 gr. camembert 4 el. gehakte walnoten … Lees verder »
... champignons! Het lijkt een romige soep vol met boter, creme frache etc, maar dat is het NIET! Dankzij de blender oogt & smaakt deze soep WEL zo, maar zonder de calorieen! Vegetarisch, o.b.v. olijfolie, zout- en vetarm, koemelkeiwitvrij. … Lees verder »
Een overheerlijke pesto van zongedroogde tomaten met Parmezaanse kaas of zoals ik ditmaal heb gemaakt 'Hollandse' Extra belegen kaas. … Lees verder »
Recept uit Tip: de saus bij deze pasta maakt het gerecht: subtiel van smaak, niet te zuur, maar juist fris en romig … Lees verder »
BBC - Ed Baines (Saturday Kitchen) Deze Italiaanse schotel heeft Ed gegeten op een vakantie in Italie. Volgens Ed is deze schotel niet alleen heel smakelijk maar bovendien heel makkelijk te bereiden. … Lees verder »
Staat met een kwartiertje op tafel! … Lees verder »
Lekker fris en zomers gerechtje … Lees verder »
Van een franse vriendin. Heel rijk nagerechtje, met een nog min of meer vloeibare kern is het niet te weerstaan. … Lees verder »
Jammie, jammie.... dit gerecht wat ik hier op de pc vind lijkt me wel wat. … Lees verder »
Deze eiersalade maak ik al jaren, nergens een beter recept gezien, … Lees verder »