1. Home
  2. Community
  3. heleen61
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Tahoe omelet met ketjap-petissaus  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een heerlijke soep waarvoor alle groenten uit het seizoen gebruikt kunnen worden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

*100 gr boter*500 gr uien, fijngesneden*1 kg rundergehakt*1/2 el kerriepoeder(liefst garam masala)*1/2 el chilipoeder*3 el gemalen komijn(djinten)*1 blik gepelde tomaten(ca.400gr)*2 vleesbouillontabletten*300 gr (diepvries)doperwten* …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

500 g doperwten; verse of diepvries 1 t bakpoeder 1 t zout 4 kopjes erwtenmeel;(1 liter) 1 el gemalen komijn plantaardige olie; om te bakken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

400 gr varkensgehakt 1 flinke teen knoflook, fijngehakt zout naar smaak 1 eetlepel vissaus 2 eetlepels water 1 eetlepel peper 2 eetlepels korianderpoeder 200 ml plantaardige olie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Dit recept is voor mijn zoon, die op kamers woont. Zo hoort babi pangang te smaken! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Deze loempia's zijn niet te onderscheiden van die uit de kraam  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Dit Indische borrelhapje lijkt wel wat op een smulrol. Het is een snack die zelfs de meest verstokte Hollander nog aanspreekt!  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Verrassend recept van asperges en Nicola aardappelen met een warme boterdressing met honing en walnoten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Knapperige Marokkaanse kippasteitjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

1 a 2 tahoe; 2ons taoge;1/2ons gebakken uitjes;1 teentje knoflook; 2a4 eetl. pindakaas; 2a4 eetl.ketjap manis =zoet;2 theelepeltjes suiker; 1 schijfje citroen uitpersen; 1 theelepeltje petis= pasta van gekookte garnalen, suiker, zout en tarwebloem;2a4 eieren;1/2 bosje selderij (fijn snijden);kroepoek;sambal;1 fles zonnebloemolie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

1 a 1 1/2 tempeh; 2 a 3 teentjes knoflook (fijn gesneden); 2 a 3 grote uien (ragfijn gesneden); 1/2 eetl.sambal; 1 rode + 1 groene lombok (pitten er uit);2 salamblaadjes; wat assem;wat trassie; zout of maggie goudbouillon;1 eetl.suiker (naar smaak);1 eetl. ketjap manis (naar smaak);3 dunne schijfjes laos. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Vegetarisch gerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Gemakkelijk voorgerechtje, in plaats van ham kun je ook plakjes gerookte zalm gebruiken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Dit gerecht dat ook wel ooit < Hemel op Aarde > genoemd werd, is een eenvoudig recept dat vlug bereid kan worden en waarmee je vriend en vijand aangenaam verrast. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Snelle"SNERT"?Ja dat kan als je een uur snel genoeg vindt,om snert te maken van de kwaliteit zoals oma dat ook had.Je hoeft geen uren in de keuken te staan. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Marokkaans honinggebak dat vooral tijdens de vastenmaand Ramadan wordt gegeten …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Apart Marokkaans kipgerecht …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

1 blok tahoe 5 dl slaolie (om in te bakken) 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1/2 dl slaolie 2 thl assem 1/2 dl water BOEMBOES: 2 blaadjes salam 1 plakje laos 1 el sambal oelek 1 thl suiker  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch
Top