1. Home
  2. Community
  3. hbkraaij
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een zalige warme penne pasta met een tonijnmengsel van tonijn, tomaat, pesto en groene olijven. …  Lees verder »

Heerlijk Italiaans eten op traditionele wijze. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

* 1 gestoomde makreel * 200 gram sperziebonen * 1 rode ui (dunne partjes) * 2 tenen knoflook (plakjes) * 1 rode paprika (reepjes) * 1 eetlepel verse oregano of tijm (fijngehakt) * versgemalen zwarte peper * 1-2 eetlepels olijfolie * 4 eetlepels medium dry sherry * 2 stukken bakpapier van 30 x 30 cm …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Koken op de camping. …  Lees verder »

Hoewel het er op het zicht niet echt geweldig uitzag, was het toch een verrassend lekker recept. …  Lees verder »

Voorjaarssalade met Serranoham Lunch (Barbecue) voor 4 personen. * Print dit recept * Verstuur recept naar vriend/vriendin * Onbekend * 0-20 minuten * 4.6/5 (12 Stemmen) Voedingswaarde per persoon kcal (kJ) 256 (1072), eiwit 12 g, vet 19 g, koolhydraten 8 g IngrediĆ«nten * 150 g rucola * 1 kleine meloen * 150 g serranoham (plakjes) * 2 eetlepels fijn gesneden basilicum * 50 g Parmezaanse kaas (stukje) * 2 eetlepels olijfolie * 2 eetlepels balsamicoazijn * 1 eetlepel sherry * 1 teen knoflook * Voeg toe aan boodschappenlijst * Bekijk boodschappenlijst * Keukengerei * pepermolen Bereiding 1. Snijd de meloen in parten en snijd daarna het vruchtvlees los van de schil en in zo dun mogelijke plakjes. Snijd de basilicumblaadjes ragfijn. Verdeel nu de gewassen rucola over vier bordjes en strooi er de basilicum over. 2. Leg de plakjes meloen op de sla. Snijd slierten van ongeveer een centimeter breed van de plakjes serranoham en leg de slierten sierlijk op de salade. 3. Maak nu een dressing door de olie en azijn met de sherry en de fijngeperste knoflook los te kloppen. Voeg een snufje zout toe. Druppel de dressing over de salade. Geef nog een slag aan de pepermolen boven de salade. Schaaf nu dunne plakjes van de Parmezaanse kaas en verdeel die over de bordjes. …  Lees verder »

4 zeewolffilets a 150 gram - 1 limoen - 2 bosuitjes - 1 rode peper - 1 rijpe mango - 3 eetlepels fijngehakte koriander - zout en versgemalen peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een palet van kleuren zo ziet Tong Picasso eruit.Tongfilet met een garnituur van vruchten dit gerecht is licht verteerbaar. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met paddestoelen en saffraan rijst …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijke sappige schouderkarbonaadjes in de oven, met tomaten en een heerlijk sausje van verse kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een feest voor het oog is deze lekker frisse ananasrijst! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de negentienden eeuw. Dit vlees kan op vele manieren worden geserveerd. Bijvoorbeeld met rozijnen-portsaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Op BNR-nieuwsradio hoor ik regelmatig een kok, die op aanstekelijke wijze gerechten doorgeeft, die makkelijk zijn te onthouden en te bereiden. Dit is er eentje van. Leuk, de combinatie van vis met spek. Maak het, net als de radiokok, uit de losse pols en gebruik de hoeveelheden naar eigen smaak en inzicht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Spitskool aardappelen spekjes kerrie sambal mexicaanse kruiden witte wijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Top