1. Home
  2. Community
  3. hapjespagina
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijke dikmaker die zo lekker weghapt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Heerlijke roompudding in diverse smaken …  Lees verder »

Lekkere cake die vlug klaar is in de magnetron, maar ook gebakken kan worden in de oven …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Cake met partjes appel, zodat hij erg lang vers blijft. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Typisch noordamerikaanse zoetigheid …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Populair noord-amerikaans dessert. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Recept voor de korst en de vulling van een heerlijke cheesecake …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Warm stokbroodje, gevuld met rauwe ham, ananas en brie …  Lees verder »

Gevulde flensjes met de pure smaak van vanille …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Verrassend, niet te zoet, heerlijk! …  Lees verder »

Minisoufleetjes van bladerdeeg gevuld met van ham, ei, kaas en basilicum. Lekker als hapje tussendoor maar ook feestelijk bij een glaasje wijn. …  Lees verder »

Luchtig kokoskoekje …  Lees verder »

Kaneelkoekjes zijn ongelooflijk lekker. ze smaken naar kaneel en dat vind ik persoonlijk heel erg lekker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

0,5 pot pindakaas 2 tl knoflookpuree uit een potje 1 tl sambal oelek (meer naar smaak) 4 el bruine basterdsuiker 1 mespuntje trassi 2 kopjes water Ketjap manis naar smaak (b.v. ABC Ketjap) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

From the cookbook Mendocino Mornings - A Collection of Breakfast Delights from the Joshua Grindle Inn. This wonderful cookbook can be purchased at the Joshua Grindle Inn. 1 cup = 236.6 gram …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

4 dikke sneden geroosterd brood 6 uitgeperste teentjes knoflook ca 2 el olijfolie zout peper …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

De geitenkaasjes worden in de ovenzacht, en het deeg juist krokant: een heerlijk contrast. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

250 gr Oesterzwammen,250 gr Chitaken,250 gr Grotchampignons,1fl belgische bier.bloem.peper zout slaolie Saus:4 eieren,50 cc dragonazijn.4 eetl dragon.75 gr roomboter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een lekkere combinatie van warm en koud, zoet en zuur. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

750 gram asperges 200 gram gerookte zalm enkele blaadjes kropsla 2 theelepels mayonaise 2 dl. half opgeklopte room zout, witte peper mierikswortelpoeder Sap van halve citroen enkele takjes kervel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top