1. Home
  2. Community
  3. hans3333
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Weer eens wat anders dan Geiten kaas, eigenlijk nog veul lekurdurrer. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Nee geen typ foutje, het heet gewoon echt zo, Frambozen bier en witte chocolade.. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Het klinkt heel oosters maar is toch echt ( zover er iets echt is daar ) amerikaans  po boy staat voor voor poor boy , maar met de huidige garnalen prijzen valt dat nog wel tegen.. afijn, na banh mi is dit toch wel 1 van mijn favo broodjes , en ja het is het werk waard al lijkt het een hoop gedoe voor een broodje. gefrituurde garnalen met een huge mofo klodder ravigote saus , need i say more?   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Een terrine in 30 minuten zonder gedoe met gelatine en andere frutsels, gewoon lekker, en je hoeft er zeker geen keukenprins voor te zijn , iedereen kan dit …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Simpel, snel maar vol van smaak , mijn tip maak er meer! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

De perfecte starter voor een wild menue , zoet , zout een zuurtje alles zit er in …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Gewoon een lekkere trek snack …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Echte champignons smaak liefhebbers opgelet, dit is gewoon mushroom heaven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Een kruising tussen chinese red roast pork en chinese ribs. heb wat geknutseld omdat ik niet alles kon krijgen of dat het gewoon lekkerder is. kost behalve de marineer tijd erg weinig werk …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Pittige pasteitjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Haring onder een bontjas is een typisch russische salade gemaakt van bietjes, wortel en met haring.. Het orginele recept heet Салат Селедка под шубой. Een behoorlijk zware salade. Ik heb geprobeerd om van de ingredienten van dit recept een culinaire amuse te maken. Smakelijk eten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Een romige champignonsoep die nog romiger wordt doot de toegevoegde brie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Dit recept heb ik gekregen van mijn moeder. Ik heb het regelmatig gemaakt en in mijn herinnering heeft iedereen hier altijd met veel smaak van gegeten! Het gerecht is goed te combineren met rijst of aardappelen, maar kan ook lekker op een broodje. Het gerecht zelf is redelijk machtig, maar heerlijk te combineren met atjar, pika of een andere frisse groenteschotel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Pizzasnurrer (pizzabroodjes) zijn kinderfavoriet nummer 1 in Noorwegen! Ze zijn makkelijk te maken en je kunt ze ook nog eens invriezen! Heerlijk als lunch, snack na het sporten of gewoon tussendoor.Er zijn ontelbaar verschillende versies bekend, maar deze is bij ons favoriet. Het is een vegetarische versie, maar je kunt natuurlijk fijngesneden ham blokjes of gebraden geruld gehakt toevoegen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Scandinavisch

Lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Het idee heb ik opgedaan in een restaurant in Agrigento: "Il Re di Girgenti" (op Sicilië) waar ik eind januari samen met een zoon een werkelijk voortreffelijk pranzo (warm middagmaal) heb genoten. En dan komt het moment van de dolce. Ik ben geen groot liefhebben van zoete nagerechten en over het algemeen vind ik de keuzen in restaurants in Italië nogal saai. Dus vroeg ik: heb u een heel bijzondere dolce? En hij reageerde zonder enige aarzeling: Tiramisu. Ik keek waarschijnlijk heel vragend, want hij reageerde direct: vertrouw mij maar, u zult het heel verrassend vinden. En dat vonden wij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor de eerste keer Shakshuka gemaakt. Komt blijkbaar uit de Tunesische keuken. Er bestaan heel wat varianten! Ik volgde het simpel receptje uit de Goed gevoel van september. Mijn eitjes kunnen nog beter, maar het was wel lekker€. En ga zeker nog eens experimenteren met dit recept!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Makkelijk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een verbazend lekkere simpele pastasaus die je roostert in de oven. Komt van de database van Epicurious waar 50 mensen een enthousiaste review gaven over het gerecht. Weinig werk, een keer  roeren na 20 minuten en je hebt een saus met een heerlijke geconcentreerde smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans
Top