1. Home
  2. Community
  3. hans3333
  4. Kookboek Saus
Kookboek "Saus"

Ik dacht poeslief een plezier te doen met van die blokjes koolvis filet , maar madame haalde haar neus op , en verwachte waarschijnlijk caviaar ofseau . ff rommelen met wat kruiden en ingredienten om er toch wat lekkers van te maken , want dat spul is normaal niet te eten . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Gewoon weer een heerlijk garnalen recept van me vrienden van de bbc, …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Het is geen saus, geen pasta , het is een fixxer net als rouille , gebruikt voor een diepvrieskreeft op de bbq , dit moet je eigenlijk gewoon in je koelkast hebben staan .   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Mooie titel he , maar niks anders dan spaanse duivels eitjes met tonijn . oftewel , russisch ei , ei mimosa , gevuld ei , etc. ik heb er gelijk maar weer wat onderzoek en en projectje van gemaakt, het blijkt die gevulde eitjes komen uit rome ,  waar met veel zout , peper en cayenne , de eitjes weer werden gevuld, ik gok vanwege de niet zo versheid van de eitjes , was dat wel nodig,  devilled egg , kan eigenlijk nergens vinden waarom , sommige zeggen devided eggs ( gescheiden ) andere , de duivel, helevuur , heet  dus hete kruiden. , in nederland gespleten nonnen .. dat klinkt dan weer zeer onsmakelijk . maar goed , het resulaat is er niet minder om . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijke boerenkaasdip: de eerste graskaas is er weer! Deze wordt gemaakt van melk van koeien die voor het eerst in het jaar weer gras buiten eten. Het verse gras geeft de melk van de koeien een mildere smaak. Kijk voor meer inspirerende recepten op Kaas.nl …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

En ei , en asperges en zalm, 3 dingen die ik bijna elke dag wel kan eten. klassieker , beetje aangepast en iedereen kan dit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Na weken leuren, vragen duwen, trekken heb ik 90 % van het recept van winnie . een zeer temperament volle surinaamse die elke maandag in een plaatselijk eetcafe  roti mag maken. let wel , dit is alleen voor de kip , de rest van de roti vindt u hier wel op smul en anders is er altijd nog google. het valt van het bot af, en die saus ... neem extra roti vellen om te dippen, want die moet gewoon op! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Jus maak je eigenlijk van braadvet, dus technisch gezien is het idd meer een saus, maar zoveel smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees
Top