1. Home
  2. Community
  3. hans3333
  4. Kookboek dreammenue
Kookboek "dreammenue"

Na deel II & deel  I   gaan we het iets moeilijker maken, een keukenmaat is bijna essnsiteel , oftewel een kookgek die niks met kerst heeft, wel graag in de keuken staat en tegen een redelijke vergoeding ,  gewoon de sterren van de hemel kookt. niveau 2,0 , 3.o volgt ook nog ik maak alle ingredienten voor 5 , ten eerste heb je evt, een backup, 2 voor je kookmaat   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Kort in de keuken, en veel aan tafel dat is het doel. uitgesproken smaken, geen gourmet, en een hartig dessert na. compleet menue met amuse , voor hoofd bij etc. 90 % dag van te voren te bereiden rest duurt max 5 minuten per gerecht. veel ingredienten, maar ja, het is dan ook een heel menue amuse: tartaar van ossenworst met kappertjes en Piccalilly crème voor: gepofte knoflooksoep met verassing ! hooft: gekruid lamsrack bij 1 : spruiten , schijnbaar lekker , eet ze zelf niet. bij 2: rosti rondjes k&k bij 3: warme tutti frutti na: gebakken brie de meaux …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Een knaller op je bord, qua smaak, kleur en presentatie. en weinig werk met tijdplanner om alles op de zelfde tijd , warm op het bord te krijgen ( verwarmde borden zijn trouwens nooit weg )   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Geen recept maar een test , een smulwebchat, namelijk . kan durf te vragen gewoon weer , in een paar minuten op te lossen zijn? advies, tips in een paar zinnen  op je scherm. aangezien niemand ( bijna niemand ) de blogs leest , herhaal ik het hier maar. aanmelden is gratis, je kunt je eigen naam gebruiken als op smul, en hij is altijd open. gratis dingetje, maar misschien doet het , wat het moet doen. smulchat …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Ik had het eigenlijk bedacht voor kids maar na het lezen van de etiketten ( zie foto,s )  lijkt het me verstandiger om het voor volwassennen te gebruiken. met andere ingredienten zou dat natuurlijk wel kunnen. volgende stap is kreeftensoep, levert volgens mij een verrassend resultaat op. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Fusion

Signature dish ! maar dan niet alle geheimen prijgevend natuurlijkklassieke bereiding van parfait met eigentijdse saus of schuim.Als je wilt dat je gasten met een vol gevoel naar huis gaan is dit het perfecte dessert! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Even een waarschuwing vooraf, dit is namelijk verslavend lekker. zelfs bij leverhaters kan dit nog wel eens voor een verrassing zorgen. standaard recept in de loop van de jaren aangepast naar eigen smaak, …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Dit is een recept van Angelique Schmeinck, een meesterkok. Dit recept is gebruikt in een menu gekookt in november 2014 bij de Cuisine Culinaire Almere. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees
Top