1. Home
  2. Community
  3. hans3333
  4. Kookboek espuma schuim creme
Kookboek "espuma schuim creme"

Soms heb je zoiets van huhh , dat wist ik niet , zoals het feit dat er in japan 300 limited editions kitkats zijn. nou zijn kitkats ( zonder spatie in het buitenland ) erg simpel te maken , met alle smaken die je maar wilt . deze is raar, lekker en schijnt volgens een kennis een knaller te zijn geweest in japan . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Een simpel , maar prachtig gerechtje. lijkt moeilijker dan het is.   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Na deel II & deel  I   gaan we het iets moeilijker maken, een keukenmaat is bijna essnsiteel , oftewel een kookgek die niks met kerst heeft, wel graag in de keuken staat en tegen een redelijke vergoeding ,  gewoon de sterren van de hemel kookt. niveau 2,0 , 3.o volgt ook nog ik maak alle ingredienten voor 5 , ten eerste heb je evt, een backup, 2 voor je kookmaat   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Vroeger gingen we elke vakantie naar mijn oma in Limburg, Mijn oma maakte dan regelmatig deze maaltijdsoep, heerlijk vond ik het, ik ben echt gek op soep. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik het recept gevraagd. Voor oma even wennen, want ja ze kookt op ongeveer. Dit vond ik toendertijd zo irritant hihi. Maar ik betrap me erop dat ik dit nu ook doe, al probeer ik het nu vaker op te schrijven als ik iets toevoeg, zodat ik de recepten ook door kan geven als iemand er om vraagt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Wie wat bewaart die heeft wat. het ontdooien niet meegerekend kost dit je maar 10-15 minuten voor een superdeluxe voorgerecht. we hadden nog soep van de langousten en visfond in de ijsblokjes. ik gebruik me laatste langousten, maar grote gamba,s gaat prima had ook nog blok eendenlever in de vriezer , dus daar gaat een flinke plak van bij . en al dat heerlijks in 15 minuten.   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik snap dat je dit niet elke dag maakt, of nooit zelfs . zelf heb ik het maar 2 keer gemaakt, 1 x om te oefenen , 1 x keer voor de gasten . maar de reactie als ze de ballon opsnijden is epic! omdat ze denken dat het gewoon een bol mozzarella is. omdat het nogal bewerkelijk is heb ik er 2 video,s bij gedaan. ( let niet op het kindertaaltje bij vtm, maar de uitleg is goed ) ballon espuma   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Signature dish ! maar dan niet alle geheimen prijgevend natuurlijkklassieke bereiding van parfait met eigentijdse saus of schuim.Als je wilt dat je gasten met een vol gevoel naar huis gaan is dit het perfecte dessert! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Tot mijn verbazing stond er op smul nog geen recept voor bubble tea , nou was het me daar niet om te doen. de hype is inmiddels wel een beetje over, en zo bijzonder op de balletjes na, die geven toch wel een leuk " mondgevoel " is het niet, maar goed ordeelt u zelf. ik ben gewoon een beetje aan het klieren met tapioca korrels, met als doel nep kaviaar van van alles en nog wat te maken. tomaten caviaar, soya is wel de bekendste, en nu dus blauwe cola caviaar, en nee we zijn er nog niet uit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Heerlijk bij bbq, als dip , vis etc, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Ik had nog 2 zakjes sample,s s van kalfsfond liggen en heb daar maar wat omheen verzonnen. soort van broodje warm vlees , maar dan ff anders. foto,s volgen, dus dit gerecht is in me brein al klaar, maar ga het vanavond uitvoeren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Het asperge seizoen komt er weer aan, imponeer je gasten met dit heerlijke gerecht, wat ook gewoon een plaatje op je bord is. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Vis

Nog niet gemaakt, maar dit wordt toch wel me voorgerecht voor pasen. als je googled op recepten van groothandels en fabrikanten, komen er toch af en toe verrassende dingen naar boven. er zit een handige tool die alles kan omzetten naar aantal personen op deze site, en je kunt zelfs je kosten berekenen. heb alle ingredienten en aantallen al omgezet naar,  voor consumenten verkrijgbaar spul. we hebben natuurlijk niet allemaal een makro pasje …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Iedereen aan de spuit! dat klinkt heel erg amsterdams 1975 zeedijkachtig , maar dat bedoel ik dus niet. dankzij mijn buurvrouw, even ( moet er zelf nog steeds 1 kopen ) inderdaad zo,n slagroomspuit, kidde, sifon geleend. espuma,s maken is zooo 2015 …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld
Top