1. Home
  2. Community
  3. hans3333
  4. Kookboek pimp my oldies
Kookboek "pimp my oldies"

Gelukkig zijn ze er weer , vroeg maar ook nog wel wat aan de dure kant , dus receptje gewoon opslaan voor later in het seizoen . weinig werk , weinig ingredienten en weinig tijd. maar heel simpel en heel veel smaak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Lever blijft natuurlijk iets voor de liefhebbers , maar deze combi zullen een hoop wel kunnen waarderen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Ja ik weet dat de hollandse garnaal niet te betalen , maar voor de smaak zou je die eigenlijk wel moeten hebben. ik zet bij tips wat andere en net zo lekkere opties. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Waarom er over en niet er in? ongetwijfeld is dit eerder bedacht , maar ik had dit nog niet gedaan met deze ingredienten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een klassieker , maar waarom moet dat altijd in een glas? en er zijn meer dan 50 soorten garnalen , dat kan anders. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Op de markt staat een kennis van mij elke zaterdag met broodjes warme beenham , lekker, goede ham niks mis mee. de saus keuze is/was de standaardt honing/mosterd , sate of cocktail , toen ik vroeg heb je nooit wat anders geprobeerd zei hij " ik zou niet weten wat " time to knutsel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Zachte sliertjes kipfilet in een heerlijke zelfgemaakte iets pikante zigeunersaus.   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Balkan

1 van de meest verkochte maar minst gemaakte vlees dingetjes , de cordon blue en kip , krokant of niet schnitzel worden nog meer gemaakt. dit spul is als je het koopt , kids favoriet , want gehakt met kaas , korstje. goedkoop en vaak slecht. gepureerde pulp , das dubbel op dat weet ik, dat kan dus anders.   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Toegegeven ik had idd me bedenkingen bij deze , maar pakt verschrikkelijk lekker uit , niet voor iedereen weggelegt , maar de salted caramel liefhebbers zullen het zeker kunnen waarderen .   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Brugge Blomme is een romige kaas met een pittige smaak, ideaal voor in deze heerlijke lentequiche!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Ik ben af en toe een enorme *** ( zelf reflectie is een groot goed ) , naar aanleiding van me blog over blik , zat ik dus met zon blik haring in tomaten saus , maar verder dan een al dan niet geroosterde boterham eronder kwam ik niet. dus even me engelse vrienden gevraagd, want die zijn goed met dat soort dingen , .. een blik witte bonen ( zonder saus ) opwarmen , haring erdoor , wat worst erbij en je hebt een top ontbijt.... ok, toen moest ik even over me nek , dat werdt het niet , zijn vriendin was wat slimmer "maar heb je het al gegoogeld ? "  en toen ging het licht uit, ik ben redelijk bedreven in zoeken en linkjes verzamelen , hoezo had ik dat niet zelf bedacht? zie regel 1 , er zijn niet zo heel veel recepten en vaak warm, en als ik iets goor vindt is het warme haring. ik zag wel een mooie quote " haring in tomaten saus, je haat het of je vindt het zalig, er is geen tussenweg "  en dat klopt zeker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Nee , het is geen typ fout er staat daadwerkelijk  cheat , dus geen cheese . als een 2 sterren chef dit doet , mogen wij dat natuurlijk ook . erg lekker , no bake taart in 30 minuten . ( ! )  serieus . " it looks like a million dollars but it doesn't break the bank " aldus James Martin. ik ben het er mee eens .   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Stel je hebt een recept waar 3 van je favo dingen in zitten , kip, worst en saus , tja dan zeg ik doen! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Mary Berry , wereld beroemd van heel engeland bakt , kan gelukkig ook nog wat anders aangezien ik niet zon bakker ben. de verassing zit hem in de salsa verde. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Mijn vrienden in plymouth ( engeland ) zijn op zondag altijd druk met de sunday lunch , das altijd een dingetje , meestal is het een roast , rosbief , lam of kip met groenten en lekkere aardappeltjes . let wel , dit eten ze zo rond 12 uur ! dus toen ik laatst vroeg wat wordt het deze zondag , kreeg ik als antwoord "herby toad in the hole " huhhh ? die moest ik ff googlen . aangezien ik niet zon ovenschotel prins ben , ( zie mijn recepten ) leek me dit op me lijf geschreven , worst, veel callorien , en de oven doet het werk. samen met gegrilde 3 kleuren wortel en oma,s friet met schil, een prima maal. oh ja vergeet niet 1 of ander soort jus erbij . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Ok dit at je dus in 1975 al dan niet in gelei, met glazen op tafel waar sigaretten in zaten en de sherry rijkelijk vloeide . opgepimpt en afgestoft , hammousse , net als een gevuld ei komt dit weer helemaal terug als het aan mij ligt , ranzig lekker , …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Ik kan me niet bedenken dat ik dit vaak gemaakt heb, sommige nog nooit , had ik dat maar eerder gedaan. de smaken en ingredienten zijn wel iets waar je van moet  houden . zo zal een spies van kippenlever lang niet iedereen bekoren. het is als je goed bekijkt wel een beetje kaas worst dingetje   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Asperges met een twist en 3 of eigenlijk alles aan ingredienten die me favo zijn. want ze zijn er weer, of beter, al want ze zijn erg vroeg , en niet goedkoop , maar goed beter duurkoop dan niet te koop . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Of ik iets wist voor een collega om haar kinderen meer groenten te laten eten , jazeker! dit kan met bijna elke groenten , bloemkool, broccoli , wortel etc   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees
Top