De enige echte bol … Lees verder »
De enige echte bol … Lees verder »
Grote gamba's in cognac-wijnsaus............ om je vingers erbij op te eten! … Lees verder »
Er gaat niks boven eigengemaakte mayonaise van dagverse eieren, ook lekker met een beetje citroen. … Lees verder »
Vegetarisch. … Lees verder »
*10 reuze champignons *3 sneetjes oud bruin of witbrood *1 middelgrote ui *4 eetlepels olijfolie of 50 gram gesmolten boter *1 theelepel gemengde en gedroogde Italiaanse kruiden *zout en peper *1 eiwit *4 eetlepels vers geraspte belegen Goudse kaas … Lees verder »
*2 uien *1 teentje knoflook *750 gram sucadelappen *zout *1 eetlepel kerrie *1 theelepel gemberpoeder *1 theelepel sambal oelek *1 laurierblad *? liter vleesbouillon *250 gram champignons *250 gram creme fraiche … Lees verder »
Heerlijke wafels bakken met het wafelijzer. … Lees verder »
1 kilo rundsstoofvlees, 2 varkensniertjes, 3 grote ajuinen, 1 flesje Rodenbach bier of ander bruin bier, 1 takje thijm, 3 blaadjes laurier, peper en zout en 1 koffielepel azijn. … Lees verder »
Uiteraard de lekkerste,is immers door mij gemaakt. … Lees verder »