1. Home
  2. Community
  3. gvdweerd
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Klassieke goulash in een aziatisch jasje gestoken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

150 gr.bulgur(gebroken tarwe)] 500 gr.mager rundergehakt] 2 uien] 6 tomaten] 1 bosje peterselie,fijngehakt] 1 el.gehakte munt] 2 el.citroensap] 75 ml.groentesap] ? bosje bieslook,fijngeknipt] ? tl.zout] peper] …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Het winnende recept uit de Vereinigde Staten ter ere van de jubilerende Hamburger!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Beignetbeslag voor 15-18 beignets …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een traditioneel bijgerecht uit de Balkan …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Balkan

Als het snel klaar moet zijn !en gemakkelijk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk bij diverse nagerechten: wat dacht je van vers appelgebak of eigengemaakt ijs of bavarois …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk bij allerlei gerechten als gebak,ijs,pudding enz. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

0.25 l melk - 0.125 l melk - 60 g suiker - 3 eieren - 1 zakje vanillesuiker - …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Puddingsausen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit heerlijke sausje is voor 5 dl. Het kan gebruikt worden bij desserts maar tevens als basis voor het bereiden van vanille ijs. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Als de vanillesaus te heet wordt gaat hij schiften en worden het stukjes roerei... …  Lees verder »

2 vanillestokjes, 1 dl slagroom, 1 ei, 100 gr suiker, 500 gr aardbeien. …  Lees verder »

Een gehaktbal waar je je vingers bij aflikt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 pangasiusfilets boter om in te vetten snuifje cayennepeper mespunt gemalen foelie 200ml room 1 el witte wijnazijn 1 el vers gehakte peterselie 1 tl maïzena 2 el melk zout en peper  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

8 eetlepels olijfolie2 eetlepels citroensap2 theelepels Dijon mosterdsnufje zout200 gram gemengde sla250 gram kogelbiefstukpeper100 gram roquefort200 gram kerstomaatjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

250 g zelfrijzend bakmeel 250 g witte basterdsuiker 100 g margarine 1 st ei 1 zakje vanillesuiker 1 snufje zout 4 st appels 1/2 zakje rozijnen 2 tl kaneel 1 zakje vanillesuiker 2 st eidooiers 2 zakjes vanillesuiker 40 g kristalsuiker 25 g bloem 250 ml melk  …  Lees verder »

Hartige taart zonder deegbodem …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Witlofschotel uit de oven met banaan, ham en aardappels. Erg, erg lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 kleine, fijngehakte ui 1 el boter 1 flesje Maggi Basis voor Franse uiensoep 3-4 el fijne mosterd 2 el maizena 1/8 l crème fraîche 1 el fijngesneden bieslook 1 el Friese kruidenbitter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top