1. Home
  2. Community
  3. grizzly
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een oud Vlaams recept uit vervlogen tijden, maar, niet te min nog steeds erg lekker !!! Zeker en vast proberen indien je rabarber in je tuin hebt staan !!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Geen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Biologisch

Een heerlijk snelklaar gerecht van een franse vriendin. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een heerlijk pittig gekruid eenpansgerecht met groene pepers en knoflook.(Chilipepers) Een beetje van mijzelf en een beetje van "Wat eten we vandaag." …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Zo vind mijn zoon de soep het lekkerst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Zalig rundvlees receptje, het vlees blijft mooi van structuur en de smaak is erg verassend. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een heerlijk frisse versie van de erwtensoep, beter dan de al oude versie en even snel te maken in de slowcooker. Ook te maken in een gewone pan maar dan kan je niet van huis omdat het aan kan branden....... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

250 gram hamlappen - 250 gram rundersaucijzen - 2 uien - 2 vleestomaten - 3 eetlepels olijfolie - peper en zout - 100 gram magere gerookte spekblokjes - 2 teentjes knoflook - 1 pot of blik witte bonen a 800 gram - 1 dl droge witte wijn - 2 laurierblaadjes - 4 kruidnagels - 2 eetlepels tomatenpuree - 2 sneetjes oud witbrood  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit frisse toetje is super snel klaar en heeft een lichte tik. …  Lees verder »

400 gram raapstelen ? 3 bosuitjes ? 150 g katenspek ? 2 zakjes aardappelpuree a la minute (pak ` 116 g Maggi) ? 125 g roomkaas met knoflook ? versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Totaal aantal calorieen 380cal Eiwitten 10g Vetten 36g Verzadigde vetzuren 7g Meervoudig onverzadigde vetzuren 8g Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 19g Koolhydraten 2g Cholesterol 19mg …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit is een smeersel (heb geen beter woord) dat heel eenvoudig is te maken en overheerlijk is in b.v. kerstomaatjes of gesmeerd op stokbroodsneetjes. Gekregen van Lies. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Afkomstig uit een van de keukens van de dames Floor van Ede en Wilmar te Winkel: Van Baerle, Le Zinc, !Zest of Zabar's. Gewoon lekker en simpel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

200 gr. ongepelde pistachenootjes * 1? theelepel basilicum * 1 theelepel Italiaanse kruiden * 2 citroenen * 6 eetlepels olijfolie met basilicum * zout & versgemalen zwarte peper * 24 minitrostomaatjes * 300 gr. serranoham (in dunne plakjes) * 50 gr Rucola-sla  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

600 minuten wachttijd 100 g boter ? 2 takjes tijm ? 90 g sesamzaad ? 150 g en 1 theelepel poedersuiker ? zout ? 1/2 dl sinaasappelsap ? 50 g bloem ? 1/2 dl witte wijnazijn ? 1/2 eetlepel Dijonmosterd ? 1/2 eetlepel mayonaise ? 2 dl olijfolie ? 1/2 dl walnootolie ? versgemalen peper ? 1/2 krop frisee (sla) ? 1 zakje rucola (sla 30 g) ? 1/2 zakje verse bieslook (` 25 g) ? 8 struikjes witlof ? 1/2 dl rode wijnazijn ? 3 eieren ? 1 dl slagroom ? 1/2 zakje verse kervel (` 15 g) ? 1/2 eetlepel boter om in te vetten  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een smakelijk en romig nagerecht. Een "Eigen recept" maar wat is een eigen recept? Ik heb gewoon geĆ«xperimenteerd met de bekende ingrediĆ«nten die voor deze overbekende Engelse "pudding" nodig zijn en opgeschreven hoe ik het gemaakt heb. De pudding is dus geen pudding zoals de Nederlanders hun pudding eten. Deze "rijst pudding" is niet zo vast als een gewone Nederlandse pudding.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels
Top