Een oud Vlaams recept uit vervlogen tijden, maar, niet te min nog steeds erg lekker !!! Zeker en vast proberen indien je rabarber in je tuin hebt staan !!! … Lees verder »
- 60-120 min.
- Belgisch
Een oud Vlaams recept uit vervlogen tijden, maar, niet te min nog steeds erg lekker !!! Zeker en vast proberen indien je rabarber in je tuin hebt staan !!! … Lees verder »
Geen … Lees verder »
Een heerlijk snelklaar gerecht van een franse vriendin. … Lees verder »
Een heerlijk pittig gekruid eenpansgerecht met groene pepers en knoflook.(Chilipepers) Een beetje van mijzelf en een beetje van "Wat eten we vandaag." … Lees verder »
Zo vind mijn zoon de soep het lekkerst. … Lees verder »
Zalig rundvlees receptje, het vlees blijft mooi van structuur en de smaak is erg verassend. … Lees verder »
Een heerlijk frisse versie van de erwtensoep, beter dan de al oude versie en even snel te maken in de slowcooker. Ook te maken in een gewone pan maar dan kan je niet van huis omdat het aan kan branden....... … Lees verder »
250 gram hamlappen - 250 gram rundersaucijzen - 2 uien - 2 vleestomaten - 3 eetlepels olijfolie - peper en zout - 100 gram magere gerookte spekblokjes - 2 teentjes knoflook - 1 pot of blik witte bonen a 800 gram - 1 dl droge witte wijn - 2 laurierblaadjes - 4 kruidnagels - 2 eetlepels tomatenpuree - 2 sneetjes oud witbrood … Lees verder »
Dit frisse toetje is super snel klaar en heeft een lichte tik. … Lees verder »
Deze variatie is niet te versmaden … Lees verder »
400 gram raapstelen ? 3 bosuitjes ? 150 g katenspek ? 2 zakjes aardappelpuree a la minute (pak ` 116 g Maggi) ? 125 g roomkaas met knoflook ? versgemalen peper … Lees verder »
Totaal aantal calorieen 380cal Eiwitten 10g Vetten 36g Verzadigde vetzuren 7g Meervoudig onverzadigde vetzuren 8g Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 19g Koolhydraten 2g Cholesterol 19mg … Lees verder »
Dit is een smeersel (heb geen beter woord) dat heel eenvoudig is te maken en overheerlijk is in b.v. kerstomaatjes of gesmeerd op stokbroodsneetjes. Gekregen van Lies. … Lees verder »
Appetizer voor 4 personen … Lees verder »
Makkelijk te maken, maar je maakt wel indruk … Lees verder »
Voorgerecht voor 2 personen; Bereidingstijd: +- 15 minuten; van "Nynke " … Lees verder »
Afkomstig uit een van de keukens van de dames Floor van Ede en Wilmar te Winkel: Van Baerle, Le Zinc, !Zest of Zabar's. Gewoon lekker en simpel. … Lees verder »
200 gr. ongepelde pistachenootjes * 1? theelepel basilicum * 1 theelepel Italiaanse kruiden * 2 citroenen * 6 eetlepels olijfolie met basilicum * zout & versgemalen zwarte peper * 24 minitrostomaatjes * 300 gr. serranoham (in dunne plakjes) * 50 gr Rucola-sla … Lees verder »
600 minuten wachttijd 100 g boter ? 2 takjes tijm ? 90 g sesamzaad ? 150 g en 1 theelepel poedersuiker ? zout ? 1/2 dl sinaasappelsap ? 50 g bloem ? 1/2 dl witte wijnazijn ? 1/2 eetlepel Dijonmosterd ? 1/2 eetlepel mayonaise ? 2 dl olijfolie ? 1/2 dl walnootolie ? versgemalen peper ? 1/2 krop frisee (sla) ? 1 zakje rucola (sla 30 g) ? 1/2 zakje verse bieslook (` 25 g) ? 8 struikjes witlof ? 1/2 dl rode wijnazijn ? 3 eieren ? 1 dl slagroom ? 1/2 zakje verse kervel (` 15 g) ? 1/2 eetlepel boter om in te vetten … Lees verder »
Een smakelijk en romig nagerecht. Een "Eigen recept" maar wat is een eigen recept? Ik heb gewoon geëxperimenteerd met de bekende ingrediënten die voor deze overbekende Engelse "pudding" nodig zijn en opgeschreven hoe ik het gemaakt heb. De pudding is dus geen pudding zoals de Nederlanders hun pudding eten. Deze "rijst pudding" is niet zo vast als een gewone Nederlandse pudding. … Lees verder »