1. Home
  2. Community
  3. ghislaine1941
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze bereidingswijze van nasi benaderen de smaak van echte chinese nasi goed. Zien ook mijn recept: Variatie op bami van de chinees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Zien ook mijn recept: Variatie op nasi van de chinees en Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Chocoladetaart, ook heerlijk als dessert met een bolletje ijs. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

225 ml water 20 g boter of margarine 125 g bloem 1 ei 1 mespunt bakpoeder. Poedersuiker . Olie om in te bakken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

? 100 gr Weight Watchers Paté ? 4 geroosterde paprika's (kant-en-klaar) ? 1 eetlepel citroensap ? 2 koffielepels chilipoeder ? 1 lente-ui ? 2 eetlepels fijngehakte oregano ? zout en peper ? 4 sneden brood (50 gr) ? 100 gr verse kaas, type Philadelphia light …  Lees verder »

? 1 tl olijfolie ? 75 g Philadelphia Kruiden Light, op kamertemperatuur ? 2 kleine kippenborsten, in reepjes gesneden ? 1/2 el boter ? 1 kleine ui, fijngehakt ? 2 - 3 lente-uitjes, heel fijn gesneden ? 250 g risottorijst ? 50 cl hete kippenbouillon ? peper, naar smaak ? een beetje verse bieslook voor de afwerking …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een heel leuk cadeautje uit eigen keuken !! Kloedertjes zijn ingemaakte gedroogde abrikozen. Ik heb ze ingemaakt op rum. Het originele recept is met brandewijn. Ik geef graag iets uit eigen keuken als ik ergens op visite ga of bij een verjaardag naast het gewone cadeau. Altijd een succes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Echt een heerlijk recept , je zult er veel complimenten voor krijgen!. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Snoepvisjes Dropveters (of rode snoepveters) Soepstengels (er zitten er ongeveer 18 stuks in een doos, maar let op want er zijn er vaak een aantal stuk) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dat je voor uitgelezen gerechten met witlof bij onze zuiderburen moet zijn is bekend, maar de allerheerlijkste specialiteit met witlof hebben we gegeten aan de Donkssteenweg in Brasschaat. Helaas kan dat sinds enkele jaren niet meer. Nog altijd hebben we er moeite mee wanneer we er langs rijden. Je zou er nog eenmaal willen proeven van die witlof met die kostelijke romige saus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Voor een optimale start van de dag. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Geroerbakte gekruide Chinese kool (toemies) met Chinese eiermie; een verrukkelijk recept, zoals mijn vriendin dat maakte …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

In korte tijd iets lekkers en warm bij het brood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Van de paardebloem, de voorjaarsbloeier bij uitstek, kan een verrassend lekkere siroop worden gemaakt. Met bronwater verdund smaakt die naar de lente, fris en bloemig. …  Lees verder »

100 gram bloem200 ml. melk1 eibeetje zoutklontje boterVoor de vulling.200 ml creme fraichegerookte zalmverse dille2 kleine trostomatenzalmeitjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top