9 juli 1993, Lida … Lees verder »
- 30-60 min.
- Nederlands
9 juli 1993, Lida … Lees verder »
Een echte klassieker! Ook erg lekker op een cheesecake. … Lees verder »
Dit was de Grande Finale tijdens ons kerstdiner 2016 gemaakt door onze zoon. Sinds enkele jaren hebben wij de gangen van het kerstdiner verdeeld en maakt ieder een gang, zo hebben we minder stress in de keuken en je kunt merken dat na een paar jaar de lat steeds hoger komt te liggen. Dit dessert was daar een goed voorbeeld van De credits hiervoor gaan dus naar Joris … Lees verder »
Verrassend nagerecht met een heerlijke smaaksensatie door de combinatie van het zure van de citroen en het zoete van de merinque. … Lees verder »
Dubbel verpakt varkenshaas met verstopt gehakt in haasje "recept om over na huis te schrijven." … Lees verder »
Lekker vleesgerecht uit de oven. Supersnel en superlekker! … Lees verder »
Heerlijk taartje met twee verschllende smaken en kleuren kwark. Een deel van de kwark met cacao en het andere deel met puddingpoeder. De amarettini en de peren maken deze kwarktaart nog lekkerder van smaak. Gemaakt voor ons Kaffeeteam op 11 april 2013. Viel erg in de smaak. Gebruik je liever een grote springvorm (26 cm), neem dam de dubbele hoeveelheid ingrediĆ«nten. … Lees verder »
Een collega uit India vertelde me dat als er iets mogelijk is om te maken met melk, dan is het in India al eens gedaan. Dit recept is er een voorbeeld van. Gebakken yoghurt heb ik voor het eerst in India gegeten. Het is echt heel erg lekker. Vooral met een beetje honing erover heen. Het lijkt een beetje op griekse yoghurt, maar is toch anders. Het recept heb ik samengesteld van verschillende recepten die ik op internet heb gevonden. Je kunt het maken met vanille, maar naturel is het ook erg lekker. Het is super gemakkelijk om te maken en het resultaat is yummie! … Lees verder »
Voorgerecht voor 4 personen. 2 rijpe avocado,s, 2 eetlepels citroensap, 2 plakjes (runder) rookvlees, ? liter kippenbouillon, 75 ml slagroom, zout en cayennepeper. … Lees verder »
2 perssinaasappels, 2 eetlepels rozijnen, 150 g peultjes, 250 g bospeen, 2 eetlepels citroensap, 100 g feta, 100 g tauge, 4 eetlepels olijfolie, ca. 1 theelepel zout. … Lees verder »
1 blikje tonijn, 100 g gekookte mosselen (of zure mosselen uit een potje), melk, 4 handsinaasappels, 2 eetlepels fijngehakte dille (of bieslook). … Lees verder »
Paashapjes … Lees verder »
Hoofdgerecht … Lees verder »
Voor een gezellig dinertje bij kaarslicht.Speciaal hoofdgerecht … Lees verder »
Advocaat-perzikbavarois … Lees verder »
Heerlijk fris ijs, heel feestelijk met de vanille/rozemarijnsiroop. Die siroop is volgens mijn man zo super dat je er zelfs een stuk karton lekker mee kan krijgen! … Lees verder »
Zalig romig nagerecht voor een dinertje. Kan een dag tevoren gemaakt worden. Door de mascarpone met kwark te vermengen wordt het veel minder machtig. Past heel goed in een Paasmenu. Met het recept van deze trifle heb ik een wedstrijd gewonnen. Ik kreeg hiervoor een boek met bakrecepten van Rudolph van Veen met zijn handtekening. Leuk !!! … Lees verder »
Een van de mousses die ik gebruik op mijn groot dessertbord als we eters krijgen, dit samen met chocolademousse, tropisch fruit, warme gesmolten chocolade en verse room. … Lees verder »
Hartige salade met aardappel, zalm, komkommer en pit … Lees verder »
Hier voor de veganisten/allergischen voor melkproducten een cake recept met limoen erdoor. Je moet hem niet te lang bewaren, want veganistische cakes worden vrij snel hard. Recept via groenteboer, van Carla … Lees verder »