1. Home
  2. Community
  3. gerardhendrik
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zo een simpel gerecht, maar wel erg gezond en erg lekker. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een apart combinatie met pit …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

De enige echte Italiaanse risotto met paddestoelen. Makkelijk te maken en echt superlekker! Ik koop altijd gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) bij een delicatessenzaak of Italiaanse traiteur. Die laat ik altijd even weken op lauw water. Het vocht kan je gewoon aan de risotto toevoegen. Het maakt je risotto zoveel lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Kruidige mihoen boordevol groente, kip en garnalen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Nasi goreng (Indonesisch: "gebakken rijst") is oorspronkelijk een Indonesisch gerecht, waarin men de etensresten van de vorige dag (onder andere vlees) opbakt met rijst. Het wordt vaak geserveerd met een gebakken ei en een plak ham. En er zijn zoveel variaties , dus laat je fantasie gaan ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Eieren, knapperige groenten en pittige pindasaus zijn de ingredienten van dit bekende -vegetarische- Indonesische gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Wat is er lekkerder dan een dampende ovenschotel uit de oven op een koude dag? Deze pastaovenschotel is romig door de creme fraiche en vol van smaak dankzij de witte wijn en Italiaanse kruiden. Haal de pastaqueen in jezelf naar boven met dit makkelijke recept. Tip: maak deze ovenschotel voordat vrienden en familie op bezoek komen en schuif hem in de oven als ze net aankomen. Je huis zal fantastisch ruiken en ze zullen alvast trek krijgen!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 stengels bleekselderij, in dunne plakjes 1/2 komkommer, in dunne plakjes 200 g friseesla mix (C1000 Vers) 1 pak Knorr saladbar saladepakket, chef salade a 107 gram 100 g feta, in kleine blokjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker fris, 80 kcal p.p. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Asperges met een romige eieragout. (1810 kj.(435 cal)21 gr.eiwit,29 gr vet,22 gr. koolhydraten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

In deze heerlijke ovenschotel komt de puree onderin de schaal. Daar bovenop de bloemkoolroosjes met daartussen het hardgekookte ei en de rauwe ham. Overgoten en een heerlijke boursin-kaassaus en dan nog even gratineren in de oven. Vegetariërs laten de ham gewoon weg. Ook dan is het een heerlijke ovenschotel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze lauwwarme bonensalade heeft alles qua smaak en is echt heel erg lekker. Op dag twee is hij nog lekkerder. Hij doet het geweldig bij een gegrilde kogelbiefstuk met kruidenboter en gebakken baby krieltjes. Deze kan ook in de zomer prima bij een barbecue. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Erg smakelijke spiesen met lekker veel knoflook voor op de BBQ. Maak er zelf een lekker knoflookrijk sausje bij.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

1 grote aubergine 1 courgette 1 komkommer 2 rode paprika's 1 bakje champignons 1 el. italiaanse kruiden 1 dl. citroensap 2 el. olie 1 teentje knoflook …  Lees verder »

Heerlijk gemarrineerde Champions om lekker te grillen. Voor wat verandering bij de traditionele Hollandse BBQ. …  Lees verder »

Echt een lekker grieks vleesgerecht, ook erg lekker op de barbeque …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Griekse "spiezen" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Zomerse, pittige maaltijdsalade van krieltjes, tomaat, sla, feta en chorizo. Lekker pittige avondmaaltijd op een zonnige dag. Ook zeer geschikt voor picknicks. …  Lees verder »

Top