1. Home
  2. Community
  3. gerardenjeanne
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Verassend lekker.Kan ook met gevogelte filet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Traditioneel, maar zoooo lekker.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

2 kg asperges, 20 gr zout, 100 gr boter, 4 eieren, 600 gr beenham in dunne plakken, 2 el fijngehakte peterselie.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Regionaal

Voor de rolletjes: 12 tongfilets - zout, peper - 250 gr zalmfilet - 1 dl slagroom - 2 eieren - 30 gr spinazie - 20 gr garnalen - mespunt kurkuma - 20 gr boter - 2 1/2 dl droge witte wijn. Voor de saus: 2 sjalotjes - 300 gr koude boter - 1/8 lt droge witte wijn - sap van 1 citroen. Voor de garnering: schijfjes citroen - stukjes tomaat en peterselie …  Lees verder »

Gegeten aan de Waddenzee. Ke kunt hiervoor verschillende vissoorten nemen en de garnalen horen erbij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een gerecht met uitstraling dat eigenlijk ook heel eenvoudig te bereiden is voor meer of minder personen in de oven. Het is zelfs helemaal van te voren te bereiden, zodat het vlak voor het eten alleen nog maar in de oven geschoven hoeft te worden. Zie er wel op toe dat de stukken visfilet allemaal (min of meer) van gelijke dikte zijn zodat ze ook in dezelfde tijd en gelijktijdig gaar worden. …  Lees verder »

Dit is een heel speciaal Venetiaans gerecht met gebakken vis. Het is een soort variant op de Engelse Fish-Pie, met pasta in plaats van aardappelen.Italianen zijn meestal strikt in de regel dat je vis en kaas nooit mag combineren, maar in dit geval doen ze een oogje dicht en gebruiken ze een klein beetje parmezaan om het af te maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit is elke keer weer een topper op kinderfeestjes. …  Lees verder »

Gebakken kabeljauw met witlof en mosterd! Vis is altijd snel klaar. Als je superhaast hebt, neem dan de verkorte versie van het recept. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

*500 gram broccoli *zout *versgemalen peper *1 grote rode ui *1 gele paprika *25 gram boter *1 citroen *300 gram kabeljauwfilet *300 gram zalmfilet *100 gram MonChou *1 dl slagroom *0.5 eetlepel verse tijmblaadjes *nootmuskaat *100 gram gekookte mosselen *100 gram (Hollandse) garnalen *50 gram geraspte oude Goudse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijk vleesgerecht wat ik vaak met kerstmis maakte. Het oorspronkelijk recept is met kalfsvlees en komt uit een blue band boekje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Zalm,garnaaltjes,witte wijnsaus,uien en dille met pandan rijst en een lekkere frisse salade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

4 zeewolffilets a 150 g zout, versgemalen peper 1 eetlepel limoen- of citroensap 75 g mager ontbijtspek-julienne 1 bakje champignons elk 2 eetlepels boter en zonnebloemolie 2 eetlepels bloem 100 g Hollandse garnalen 2 volle eetlepels Hollandse garnalen 1/2 limoen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Tilapia is een zalige vis!! …  Lees verder »

Bevat per eenpersoonsportie: energie 260 kCal, eiwit 31 g, vet 12 g, koolhydraten 7 g …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Roergebakken zalm met broccoli en cashewnoten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken
Top