1. Home
  2. Community
  3. fuzz58
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

(voor 6 personen): van "vifke" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Hartig taartje, snel te bereiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Daar is hij dan want ik ben nu even alleen. Ik heb net deze ovenschotel weer eens gemaakt, een traktatie, en kan er de de hele week van nemen! Wil je echt eens scoren dan is dit het blijvertje. Super de luxe macaronischotel met 3 soorten kaas en rijkelijk gevuld met gehakt/tomaten/chorizo vulling en kaassaus. Als het wat kouder wordt, zoals herfst en winter uitermate voedzaam. Wel wat calorieën, maar die verbrand je met de kou makkelijker en sneller dan in de zomer. Wat macaronischotel betreft is dit wel mijn toppertje. Je weet niet wat je proeft dus ga zelf maar proberen en ik zie graag een reactie en hoor het dan wel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Dit is een heerlijk Slankgerecht,Snel Klaar (als je op tijd de oven aanzet);) Het kippakketje gaat in de oven en er komt geen boter of olie aan te pas. Met rijst/aardappelen en (roerbak)groenten is het slechts 375 Calorieen p.p. Ik geef op voor 1 persoon maar ben je met meer personen dan doe je gewoon 2-3 of 4x de hoeveelheden. Dit is een dieetgerecht en ik geef dus een dieet portie op, ben je niet op dieet neem je gewoon meer!Ik maak dit vaak voor 2 personen en verdubbel dan het recept. De foto`s zijn gemaakt toen ik het met aardappelen (in de schil gekookt) en gemengde groenten heb gegeten en nog een foto van dit gerecht toen ik het gemaakt had met rijst en oosterse roerbakgroenten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekker en snel toetje. Wel warm serveren (evt. met een bolletje ijs en een flinke dot slagroom.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Apart door de speculaasjes erdoor. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk toetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Makkelijke manier om witvis wat op te leuken. In dit recept wordt de bereidingswijze voor de groene pesto-topping beschreven. De bereidingswijze voor de rode pesto-topping wijjkt hier nauwelijks vanaf en staat omschreven bij de serveertips. De topping is overigens ook geschikt voor kipfilet en lamskoteletjes. …  Lees verder »

Het lievelingsrecept van mijn man …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik las dit recept bij Gabriellas keuken en heb toestemming gekregen om dit recept op Smulweb te plaatsen mits ik de link naar deze site plaats (zie bron onderaan bij dit recept). Volgens Gabriella moet je deze cake niet vers serveren want na een of twee dagen hebben de aroma`s zich pas echt goed ontwikkeld. Ik heb hem gisteren gemaakt en vandaag geproefd, hij is heel lekker en zoet. Ik heb het recept aangepast want het was voor een bakblik van ca 30x40 cm. Dat had ik niet maar wel een cakeblik van 20x20 cm dus heb ik de opgegeven ingredienten precies door de helft gedaan. Ik heb mijn eigen foto`s geplaatst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

Het is een recept uit het kookboek van "Jamie`s Italy" en aangezien ik de Engelse versie heb, heb ik het vertaald. De naam van de cake is eigenlijk "torta di nada" Nada`s cake dus. Ik heb het recept aardig gevolgd behalve de verse druiven/of bosbessen. Ik heb (diepvries) bosbessen gebruikt en dat ging uitstekend! De ingrediënten die ik gebruikt heb verschillen iets van het recept maar zo is het hoe ik deze cake heb gemaakt! Even van te voren alle ingrediënten afwegen en klaarzetten en "Bob`s your uncle" (vrij vertaald) "fluitje van een cent". …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Recept voor de Broodbakmachine …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Echt verwenbrood …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heerlijk brood met een heel subtiele appel-kaneelsmaak dat bovendien overheerlijk ruikt tijdens het bakken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 pak witbroodmix 300 ml handwarm water 25 g boter 2 eierdooiers boter om in te vetten voor de vulling: 150 g tomaten- of olijventapenade (potje) of 150 g kruidenroomkaas …  Lees verder »

4 grote tomaten 1 bosje radijs ca. 125 g gorgonzola 2 eetl. fijngehakte peterselie 2 eetl. crème fraîche (Melkan) ca. 50 g gemengde slablaadjes 1 eetl. olijfolie (Mediterrane) zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

50 g roquefort 2 stengels bleekselderij 1 zoetzure appel 6 eetl. volle yoghurt (Melkan) 1 eetl. citroensap 8 plakjes rosbief (vleeswaren) 2 eetl. fijngeknipte bieslook voor de garnering: alfalfa of tuinkers …  Lees verder »

1 eetl. zonnebloemolie 1 groot blik supercroissants (6 stuks) 3 grote appels ca. 4 eetl. pruimenjam 1 losgeklopt ei 2 eetl. suiker …  Lees verder »

Top