Vrolijk gekleurd pastagerecht voor in de herfst. … Lees verder »
- 20-30 min.
- Italiaans
Vrolijk gekleurd pastagerecht voor in de herfst. … Lees verder »
Lekker bij beenham of ander mager vlees. Zonder honing ook heel lekker als mosterdsaus. … Lees verder »
Een echte delicatesse, in het aspergeseizoen ! … Lees verder »
Een heerlijk visgerecht uit de oven met een gevuld tomaatje met kruiden. Niet te moeilijk maar gewoon LEKKER … Lees verder »
Heel apart met die honing, geitenkaas en gember. Weer is even heel anders … Lees verder »
Voor het lichtbruine kleurtje zet je deze verrukkelijke spruitjes 1 minuutje onder de grill. Heel romig!!! … Lees verder »
Makkelijk voorgerecht dat bij bijna iedereen in de smaak valt … Lees verder »
Laat je verrassen! … Lees verder »
- 2 biefstukjes van ca. 150 gram elk - 300 gram krieltjes in schil - 150 gram kwark - 2 eetlepels tomatenpuree - theelepel suiker - scheutje citroensap - theelepel sambal - 2 gemberbolletjes - beetje gembernat ( het sap van de gemberbolletjes uit potje) - 2 augurkjes - paar olijven - zout en peper naar smaak Benodigdheden voor de salade: - klein bosje rode radijsjes - half bosje bieslook - 200 gram geitenkaas - 150 gram verse spinazie - 1 bakje tuinkers (ook wel waterkers of sterrekers genoemd) Dit wordt verkocht in kartonnen bakjes, je snijdt er steeds vanaf hoeveel je nodig hebt, en het groeit steeds weer bij! Ook lekker op de een boterham met zout en peper!) - paar eetlepels kwark - paar eetlepels mayonaise - paar eetlepels mosterd - zout en peper naar smaak … Lees verder »
Een heerlijk frisse, gezonde salade, vol met groente, kip en fruit! Een aanrader voor bij de bbq, als voorafje of voor zomaar tussendoor! … Lees verder »
Lekker, snel, spannend en bijzonder (door de lichte anijssmaak van de pernod in combinatie met de zalm). … Lees verder »
Klikt lekker moeilijk maar is o zo makkelijk. … Lees verder »
Lekker, slank en snel met boontjes en aardappels … Lees verder »
Lekker en slank … Lees verder »
1/2liter melk,1vanillestokje,5cm pijpkaneel,2 eieren,4 eierdooiers,80gr suiker. Karamellaag 100gr suiker. … Lees verder »
Vla met een krokant laagje. … Lees verder »
Pasta met garnalen in basilicumsaus, recept gehad van "COOK" (Marios) een cyprioot met wie ik gechat heb. … Lees verder »
Lekker cake met rozijnen en whiskey … Lees verder »
Geroosterde Coquilles St Jacques met venkel en gemberroom … Lees verder »
Heerlijk bij Italiaans eten. Te maken in de broodmachine … Lees verder »