1. Home
  2. Community
  3. foert
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijke luchtige cake met kleine stukjes stroopwafel. N.B.Vooral bij het bakken van cake is de kennis van je eigen oven belangrijk. Ik heb het recept beschreven volgens mijn eigen oven. Ook in kook(bak)boeken staat voor een cake ongeveer 1 uur - 1.15 uur beschreven en een temperatuur tussen 160 en 170 graden. Ik zet cake altijd in een koude oven waardoor de tijd ongeveer 1.15 uur is. De cake is dan altijd perfect! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Ik kwam dit recept op het web tegen,ik was er eigenlijk naar op zoek omdat we in Belgie geen KFC hebben en ik niet steeds naar Nederland wou rijden als ik er eens zin in had.Dit recept benaderd in mijn ogen het best de "echte" KFC …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit drinken ze in amerika altijd met kerstmis. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Geweldige salade met zoetzure gevulde gemarineerde gedroogde vijgen. Wel aan denken dat de vijgen een dag tevoren in de marinade gaan. Een dergelijk recept eerder gelezen, maar aangepast volgens mijn eigen idee. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Apart en toch eenvoudig zelf te maken. …  Lees verder »

Lekker hapje op toastjes. …  Lees verder »

250 gr. Zeekraal (of meer) 50 gr. Roomboter Zwarte Peper (naar smaak) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 kg. hertenragout,1 glas rode porto,1 glas water,1blokje kruidenbouillon,1 eetlepel mosterd,6 klontjes suiker,10 witte peperbolletjes,2 blaadjes laulier,150 gr. veenbessen in siroop,200 ml. verse room,2 teentjes knoflook,1 grote ui,200gr. gerookte spekblokjes. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Leuke amuse!Bron: Femme Actuelle Hors Serie Zomer 2004 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Leuk om ze te serveren in een leuk amuse schaaltje, bakje of lepel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een amuse van chips van gedroogde ham met daarop een rozet van gevogeltepaté …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

TIP TIP wanneer het hoogzomer is, kunt u beter de leverworst met de slagroom mengen in een waterbak met ijsklontjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Honing verlengt de houdbaarheid van cake en brood, maar dit brood is zo lekker, dat het onwaarschijnlijk is dat u het zult willen bewaren. Ook voor de broodbakmachine. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

1/2 kg aardappelen peper zout 75 g boter 125 g bloem 4 eieren nootmuskaat olie om te frituren …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Perske hoender …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans
Top