1. Home
  2. Community
  3. foekje1
  4. Kookboek slowcooker
Kookboek "slowcooker"

1kg runderriblappen, 3 sjalotjes, 2 tenen knoflook,1 winterwortel, 1 rode peper, 1 eetlepel Provencaalse kuiden, zeezout,1 tl gemalen peper, 2,5 dl witte wijn, 3 eetlepels olijfolie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een dag van te voren marineren is het lekkerst en als je de tajine een tijd niet gebruikt hebt deze een uurtje van te voren in koud water zetten. Als je geen tajine hebt kun je het ook in een braadpan maken of in de oven doen. …  Lees verder »

Lamskruiden van Verstegen, of bij toko of bij Turkse slager kopen.De lamssribben heb ik bij Turkse slager gekocht. Hou je niet van lamsvlees, dan kun je ook varkensribben gebruiken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Mijn eerste snert uit de slowcooker.Kun je dag van tevoren maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Nog maar kort een slowcooker gekregen. Vandaar de toepassing hierin. 4uur in de slowcooker, 1 1/2 uur in de oven en ruim 1 uur in de braadpan.Met riblappen is dit recept ook heel geschikt. Ik hou heel erg van lamsvlees. …  Lees verder »

Ik had nog kalfsvlees in de vriezer.Het is een eenpansgerecht uit de slowcooker geworden. Je kunt het ook in de stoofpan of tajine maken.Dan kun je een stooftijd van 2 uur nemen.Heerlijk mals en smakelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Gemakkelijk recept, ideaal om van te voren te bereiden. je kunt het ook in een gewone pan of slowcooker maken. …  Lees verder »

Eens kijken hoe rode kool uit de slowcooker smaakt. Lekker dus. …  Lees verder »

Had nog gedroogde witte bonen en al doende kwam deze heerlijke stoofpot tot stand.Baharat specerijen bestaan uit een melange van paprika, korianderzaad, zwarte peper, kaneel, komijnzaad, kardemom,nootmuskaat, kruidnagels, ui, knoflook, cayennepeper. Je kunt ook zelf kijken wat je in huis hebt.Ik heb het in de slowcooker gedaan. Kan natuurlijk ook in de stoofpan. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Arabisch
Top