1. Home
  2. Community
  3. flienk
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker zoet kaneelbroodje, beetje cake achtig. Snel en makkelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Oftewel ROSCA DE LOS REYES, wordt in Mexico en Puerto Rico gegeten op 6 januari. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mexicaans

Heerlijk brood met een heel subtiele appel-kaneelsmaak dat bovendien overheerlijk ruikt tijdens het bakken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

2 uien, fijngesneden 3-4 el olijfolie 500 g doperwten (diepvries) 1 krop sla, in repen gesneden 3-4 el peterselie, grof gesneden 1 1/2 l groentebouillon 4-6 sneetjes oud witbrood, zonder korst paprikapoeder …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

1 komkommer, 1 rode paprika, 1 stevige winterwortel, 2 tomaten, 3 sjalotjes, 2 tenen knoflook, 5 gedroogde Chinese champignons, olie, sojasaus, takjes verse basilicum, zout, maizena. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

De nummer 1 voor ons …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zin in een snelklaar gerecht en toch lekker ? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

200 g geitenkaas (vers) 1 citroen 10 cl olijfolie (extra vierge) 10 sprietjes bieslook 3 blaadjes gelatine (van 3 g) 1 dl room peper zout …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

2 teentjes look gesnipperd 2 uien gesnipperd 3 el kerriepoeder 3 el zonnebloemolie 750 gr vastkokende aardappelen, geschild en in dobbelsteentjes gesneden 1 kruidenbouillontablet 2 1/2 dl volle yoghurt, op kamertemperatuur 1 pot witte tuinbonen, uitgelekt 3 el fijngehakt koreanderblad …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

2 mooie rechte courgettes 2 kleine uien 1 kleine rode ui 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 doosje champignons 2 eetlepels pesto 2 eetlepels kappertjes 150 g Danish blue 50 gram geraspte kaas potje crème fraîche paneermeel zout en peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid 4 el paneermeel 3 scharreleieren (M) 1 dl Room Culinair (Campina) 450 g gehakte spinazie a la creme (diepvries), ontdooid 2 rode uien, in partjes 100 g Ballarini gorgonzola, verkruimeld  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

2 teentjes knoflook, gesnipperd 2 uien, gesnipperd 3 eetl kerriepoeder 3 eetl zonnebloemolie 750 gr vrij vastkokende aardappelen, geschild en in dobbelstenen 1 kruidenbouillontablet 2? dl volle yoghurt, op kamertemperatuur 1 pot witte tuinbonen a 680 gr, uitgelekt 3 eetl fijngehakt korianderblad …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

400 g vlinderpasta 5 bosuitjes, in ringetjes 2 pakjes Mon Chou a 100 g, in kleine blokjes 100 g walnoten, grof gehakt 50 g Parmezaanse kaas, geraspt versgemalen peper zout …  Lees verder »

Vegetarische ovenschotel, circa 400 Kcal p.p. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Heerlijk tomaat-uienmengsel voor op brood …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

150 gr diepvriesspinazie, 500 gr jonge Goudse kaas, 1 ui, 2 el boter, 2 1/2 dl slagroom, 1 el maizena, 2 el slagroom, zout, peper, nootmuskaat …  Lees verder »

Lekkere pittige soep. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Een heerlijk hartig brood !! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans
Top