Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. femke32
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Wordt ook wel eens genoemd bij de zigeuners Cientie saus …  Lees verder »

Een pittige zoete marinade welke op veel vlees - en vissoorten is te gebruiken tijdens het roosteren.SUCCES VERZEKERD! …  Lees verder »

Deze spiesjes kom ik altijd tekort als we een BBQ hebben. …  Lees verder »

750 gr rosbief 2 theelepels tijm 75 gr boter 2 dl vleesfond 200 gr gepelde sjalotten 1 eetlepel vloeibare (lindebloesem)honing peper, zout …  Lees verder »

Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Deze zalige soep kan beslist de concurrentie met de soep van de chinees aan. Je moet wel alle kruiden in huis hebben want die zijn echt bepalend in dit gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Pikante kip uit de oven. Daar kan je mijn hele familie voor uit bed trommelen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Jammie jammie...dit is zóoooo lekker... (let wel op de lange bereidingstijd in de oven.. hoe langer de kruiden en specerijen in het vlees kunnen trekken, hoe lekkerder het uiteindelijke resultaat...!) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Ik kreeg dit receptje en het het uitgeprobeerd! Vind het zo'n aanrader dat ik hem jullie niet wil onthouden! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Werkt zeer goed tegen griep, verkoudheid, brochitis maar werkt ook tegen een kater en is vochtafdrijvend. De bouillon is kruidig, en zeer scherp door de peper. Misschien niet echt lekker, maar het helpt in ieder geval heel goed! Ik heb het recept gevonden in een oud recepten boekje van mijn moeder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een machtig, maar heerlijk bijgerecht bij gekookte aardappelen. Ik persoonlijk hoef er geen stukje vlees meer bij.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekkere saus bij vlees, bijv. een varkenshaasje. …  Lees verder »

1 varkenshaasje, ca. 225 gram Zout Witte peper uit de molen 40 gram boter 1 knoflookteentje, ragfijn gehakt 200 gram kleine champignons of andere paddestoelen 1 1/2 dl vlees- of gevogeltefond, uit potje 1 1/2 dl kookroom 1 1/2 theelepel fijngesneden bieslook 1 1/2 theelepel fijngehakte (blad)peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Sinterklaas komt zeker een keer extra bij je langs als hij ruikt dat je dit gerecht op hebt staan! Pimenton wordt ook in chorizo gebruikt en ruikt en smaakt lekker pittig. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

2 stuks aardappelen 1.5 tenen knoflook 1 dl. olijfolie 4 stuks mozzarella, in kleine stukjes 6 stuks kerstomaatjes 1 mespuntje zout 1 mespuntje peper 12 blaadjes basilicum  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top