1. Home
  2. Community
  3. famtellier
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 ui 1 teentje knoflook stukje trassi 1 tl. sambal oelek 2 tl. goela djawa of bruine suiker 1 tl. laos 250 gr. kippelevertjes zout, peper 2 el. bloem 3 el. olie 2 tl. keukentamarinde (asam) 1 blaadje salam of laurier 2 sprietjes sereh 2 el. santen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Ovengerecht met kool/gehakt/kummel. Heerlijk, goedkoop en licht verteerbaar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een geheel andere zomerse sateh voor thuis of op vakantie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Smakelijk koteletje! …  Lees verder »

Het recept (een van de vele die er zijn) is voldoende voor 20 worsten. Naar keuze (buiten) grillen, of in een pan braden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Werkelijk verrukkelijke fruit gerookte kip cocktail …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Veel recepten vragen om gerookte kip. Dat kan je kopen MAAR ook zelf maken. Het is niet echt moeilijk en erg lekker. …  Lees verder »

Spinaziepie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Recept van een Catalaanse kok en vriend, veel werk maar dan heb je ook wat! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Simpele soep, geen kookkunst vereist …  Lees verder »

Leg niet te veel stukken kip in de pan. Keer de kip af en toe om. Temper het vuur; de saus wordt dan dikker - 410 Kcal p.p. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

100 gr garnalen (gepeld) , 100 gram gekookte aardappels , 125 cc melk , 25 gr gesnipperde ui , 1 laurierblaadje , 2 witte peperkorrels , 1 el bloem , zout & peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

200 gr kalfsleverworst , 1 dl verse slagroom , 4 el cognac , vers gemalen peper , 10 sprieten bieslook , 1 kleine ui …  Lees verder »

1 dl zonnebloemolie * 1 dl olijfolie * 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) * 1/2 el scherpe mosterd * 1 el balsamico-azijn * zout * peper * rosbief van ? 1,2 kg * 25 g boter * 1 sjalotje, fijngesneden * 2 dl rode port * 4 dl vleesfond * 1 dl slagroom * 50 g ijskoude boter, in blokjes …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

30 gram boter - 2 eetlepels bosvruchtenjam - 2 eetlepels rode port - 2 1/2 dl tuinkruidenbouillon - 1 eetlepel allesbinder - 3 eetlepels fijn gehakte munt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijke saus, lekker bij kip, varkensvlees etc. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

---Cake (voor 1 langwerpige vorm of 25 cakejes)--- 150gr margarine - 150gr suiker - 3 eieren - zakje vanillesuiker - 200gr cakemeel gezeefd. ---Cake (voor 2 vormen of 50 cakejes)--- - 400gr marganine - 400gr suiker - 8 eieren - 1 pak cakemeel (500gr) - 3 zakjes vanillesuiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een lekker recept om zelf smeerkaas te maken! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het klassieke croissant-recept …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks
Top