1. Home
  2. Community
  3. fajalobi
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijk feestelijk gerecht, de perfecte lamsbout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
.

.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De voorbewerking en de noodzakelijke handelingen voor het bereiden van een gerecht met hersenen …  Lees verder »

Tsjechie en Slowakije …  Lees verder »

Een recept, met een kooktijd van een millenium? Deze worden vaak duizend-jarige eieren genoemd, ondanks dat het inmaakproces slechts (!) ongeveer 100 dagen duurt. Los zijn ze te koop in gespecialiseerde oosterse winkels. De ingredienten zijn alle conserveringsstoffen. Lees hier hoe ze bereid worden. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Vreselijk lekker nagerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Antiliaans

Het voedsel uit de bergachtige provincie Dauphine is "zware kost". Comte is de lekkerste kaas uit dit gebied. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Veloute de Fenouil aux Cailles …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Consumme van wild,gevogelte met gepocheerde kwarteleitjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

1 stukje gember (ca 4 cm.) 2 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander 125 ml. (maiskiem)olie 2 limoenen 1 el sojasaus peper 8 garnalenspiezen (a ca. 50 gr.) …  Lees verder »

Als ik van alles wat gevangen heb , maak ik soms deze spiesjes. …  Lees verder »

Top