1. Home
  2. Community
  3. fabienevanw
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Erg lekker en snel smullen !!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heel gemakkelijk Recept  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Blijft leuk om te doen en de kinderen helpen er graag bij, ik vond het tenminste geweldig als ik koekjes mocht uitsteken en het ''overgebleven'' deeg mocht opeten, mmm, nog steeds vind ik persoonlijk het deeg lekkerder dan de koekjes, hahaha …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijke en toch makkelijke ovenschotel. Met verse Parmezaanse kaas, creme fraiche, eieren en kruiden!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ja, je zal denken wat een idiote combinatie. Maar heel eerlijk de smaak is heel apart. Weer is helemaal anders. De schotel wordt gemaakt in lagen en gaat nog 20 minuten de oven in. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Makkelijk te maken, heerlijk (!) en superslank …  Lees verder »

Een Kerstmis chocolademousje. Ook heel leuk bij een exclusief diner. Het mousje te serveren in een leuk klein likeurglaasje staat helemaal geweldig!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

500 gr sukadelapjes of riblappen …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Oosters, hoofdgerecht, 4 personen, soepen, slank. Bevat per eenpersoonsportie energie 460 kCal - eiwit 29 g vet 27 g - koolhydraten 22 g. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Heerlijk winters. Deze spruitjesstamppot wordt gemaakt met gehakt, katenspek, aardappels, geroosterde amandelen en mosterd. Geeft een hele aparte smaak aan spruitjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een nagerecht uit de oven, van stukjes appel gemengd met suiker en kaneel, overgoten met warme custard en een laagje boterkruimels! In de oven gaar en goudbruin laten worden! …  Lees verder »

6 plakjes bacon in reepjes - 1 eetlepel boter - 1 grote gesnipperde ui - 1 teentje gehakte knoflook - 2 eetlepels vers gehakte peterselie - 1 theelepel verse blaadjes tijm - 500 gram tomaten - 1 1/2 dl droge witte wijn - 5 dl visbouillon - 300 gram aardappels in blokjes - 750 gram witte visfilet in stukken - zout en peper - takjes peterselie voor garnering …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

100 gram tricolore handje champignons 2-3 eetlepels spekblokjes chinese kool 3 eetlepels zonnebloemolie 2 eetlepels dragonazijn 1 flinke eetlepel honing 1 flinke eetlepel mosterd 3 a 4 grote bladeren verse basilicum 1 teen knoflook zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken
Top