1. Home
  2. Community
  3. ewa1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

600 gram gemengd gehakt 2-3 eetlepels boter 2 uien, fijngehakt of in plakjes gesneden 2 knoflookteentjes, fijngehakt of in plakjes gesneden 1 struik selderijstengels, gewassen en in eetbare stukjes gesneden zout, peper uit de molen 1 snufje nootmuskaat 1 snufje cayennepeper 1 eetlepel geplukte majoraan 1 eetlepel paprikapoeder 200 ml groentenbouillon 200 ml room 2 courgettes, gewassen en in plakken gesneden 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd 250 gram mozzarellakaas, in plakken gesneden  …  Lees verder »

1/2 kg gehakt 2 kleine courgettes soep tomaten paprika selderij ui …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

5 kleine courgettes bij voorkeur GELE 1 ui 2 eieren 1 glas bakmeel zout en peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

8 mini courgettes of 1 in gelijke kwarten olijfolie 8 verse salieblaadjes 8 plakken italiaanse rauwe ham 8 lange prikkers peper en zout …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

- 600 gram courgettes ( 2 stuks bij voorkeur gele ) -1 grote ui -1 teentje knoflook -300 gram geraspte parmezaanse kaas - 3 eetlepels olijfolie - 1liter groente bouillon - 120 gram fijne verse lange eierpasta - eetlepel fijn gesneden basilicum …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

3 kleine courgettes bij voorkeur GELE ( 300 g per stuk) 1/2 kg kipfilet in blokkjes gesneden favoriete groenten :paprika, prei ,peterselie .............. hot marinade van conimex beetje olijfolie bakje boursin kaas met knoflook en fijne kruiden zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

2 kleine Courgettes, in dunne plakjes sap van 1/2 Citroen 2 eetl. Extra Vierge Olijfolie 3 eetl. Pesto van gedroogde tomaat 1 bosje Radijs, in dunne plakjes 1 bosje Waterkers of Veldsla Zout en Peper Pesto van gedroogde tomaat 4 eetl. gedroogde Tomaat 50 gr. Parmezaanse kaas 3 eetl. Pijnboompitjes, geroosterd 75 gr. Basilicumblaadjes Extra Vierge Olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Excuise italiaans hapje voor liefhebbers van gorgonzola en pasta …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Zout,300g spaghetti,1 courgette,50g katenspek,150g gorgonzola,2 tomaten,1 zakje verse basilicum,1/8 liter slagroom,2 el rode pesto,peper. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

"Casa Nostra rijstEen verrukkelijke combinatie van vis,rijst,kruiden en groenten …  Lees verder »

Een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht,aangevuld met vlees of visook niet te versmaden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 uien,in ringen*1 teentje knoflook,gesnipperd*30 gr boter*2 courgettes,in plakjes*peper,zout*300 gr cervelaatworst,in plakjes*75 gr belegen Kaas,geraspt …  Lees verder »

Lekker, goed voor te bereiden en ev. aan te passen aan hetgeen je in huis hebt.Volgende dag het restje is smullen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Ingredienten: 300 gram witte poon 200 gram zalm 200 gram makreel 300 gram kabeljauwfilet 100 gram garnalen scheutje witte wijn 1 dl. tomaten-courgettesaus room tijm citroen dille peper en zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een bijzonder stamppotje uit de oven met een lekkere pittige smaak.Door de rauwe courgette en de paprika ziet het er heel aantrekkelijk en lekker uit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Overheerlijke gevulde courgettes. Nu eens helemaal anders gevuld en niet met vlees. Echt zalig! In plaats van rucola kun je in het voorjaar heel goed raapstelen gebruiken. Zeker zo lekker! Een recept van life and cooking. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een romig soepje die met kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top