1. Home
  2. Community
  3. estherv2000
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een mezze, borrelhapje uit het Midden Oosten. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Arabisch

Kaasflapjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Multi bruikbare dip …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Arabisch

Sperciebonen in olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Een lekkere groentenschotel met een yoghurtsausje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Dit is een heerlijk hapje voor de mezze tafel, ,maar ook lekker bij de borrel, of om mee te nemen op een Egyptsche picknick. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Een Eggah lijkt op een Spaanse Tortilla.Hij kan gevuld worden met groenten, kruiden, noten en specerijen, maar ook met vlees of vis; expermenteer zelf eens. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

MAKROUD EL LOUSEOm te voorkomen dat noten vet worden tijdens het malen, ze met de suiker in porties in een keukenmachine of blender malen. Deze zoete koekjes kunt u van ter voren maken en tot aan een week in een luchtdichte trommel bewaren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Een recept van Fatima Marzouki van het arabische restaurant "El Warda" in Antwerpen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Arabisch

Arabische Wrap met dadels en Mon Chou …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

NOUGADADeze zoete, knoflookachtige notensaus is nauw verwant aan noga-het snoep dat door Italiaanse, Spaanse en Franse kruisvaarders werd meegebracht. Hij wordt meestal geserveerd bij koude witvis, kip of kalkoen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

OSMALIYEHDit Arabische nagerecht wordt met filodeeg, brood of zoete koekjes gemaakt. Deze variant is de meest huiselijke-zoals broodpudding hoort te zijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

BROOD EN BOTERPUDDING Heel lekker vind ik dit (en men kindjes zijn er ook gek van), miste het zo erg toen we in Belgie waren dat ik het recept heb opgezocht, zodat ik het zelf ook kon maken.De naam OEM ALI betekent moeder van Ali. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

GRIESMEELCAKE MET CITROENDeze citroencake is populair van Turkije tot Egypte en wordt bij de thee of als nagerecht geserveerd. De traditionele versie bevat meer samneh dan deze, die veel minder vet is. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Arabisch

Recept van Rudolph van Life & Cooking …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Libanees amandel-rijstpuddinkje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Voor alles te gebruiken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Lekker!!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top