1. Home
  2. Community
  3. elsa_h
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker bij van alles …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

Een romige pasta-salade met o.a. tonijn, ricotta, rucola, olijven en paprika.  …  Lees verder »

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik niet zo van de zoete baksels, maar appel gaat er altijd wel in en zeker in de herfst. Moeders hier kwam met dit recept aanzetten van een collegaatje, nou vooruit. Snel te maken en nog lekker ook. Bij de koffie krijg ik er wel twee weg! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Een heel makkelijk toetje. Succes verzekerd. En toch net even anders. …  Lees verder »

EEN LEUK BIJGERECHT. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

2 kroppen botersla 80 g boter 1 sjalotje fijngesneden 3 dl kalfsfond 2 dl room handje basilicumblaadjes 1 dl olijfolie 1 doos gamba s (16/20) (= ca. 18 stuks) peper en zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Walnoten zijn zo heerlijk als je ze tevoren even roostert in een droge koekenpan. Met een restje geitenkaas en wat plakjes rauwe ham ontstond deze overheerlijke salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Kroepoek aan 1 stuk Bosuitjes Carpaccio of biefstukworstplakjes Sojasaus Peper Sesamzaadjes Olijfolie Knoflookpoeder Maak van 1 deel olijfolie en 1 deel sojasaus, knoflookpoeder en de bosuitjes (dunne ringetjes) en de peper een lekkere dressing Breek de kroepoek in gelijke stukken. Verdeel hierop de carpaccio. Besprenkel hierop de dressing en verdeel de bosuitjes gelijkmatig per amusehapje. Tenslote wat sesamzaadjes erover strooien. Meteen serveren. …  Lees verder »

Lijkt een beetje op de VITELLO TONNATO uit Italie. Dit krijgt een aparte, speelse bereiding. Het tomaatjes zorgt voor extra sappigheid./ Natuurlijk ook schitterend als amuse. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een verrassend hartig dessert van gestapelde deeglaagjes gevuld met blauwe kaas en geitenkaas. …  Lees verder »

Door de Parmaham krijgt de kabeljauw haar pittige smaak. In combinagtie met de zachte witte-wijnsaus een TOP-recept. We hebben afgelopen weekend hiervan gesmuld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eigengemaakte cordon bleu is natuurlijk veel lekkerder dan dat je het kant en klaar in de winkel koopt! Er zit bij de kant en klare cordon bleu,s meestal veel te weinig kaas in. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

• 350 g fusilli • 2 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie (à 160g) • 200 g mozzarella balletjes • 3 rijpe en sappige tomaten • een paar blaadjes basilicum • 1 snee brood • 20 ml olijfolie extra vierge • 1 teentje knoflook • zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 blaadje witte gelatine 100 ml kokosmelk 1 eetlepel witte rum 25 g suiker 125 ml slagroom 2 eetlepels kokos, geraspt 2 babyananasjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Gebruik voor een appeltaart het liefst zure appels: jonagold, elstar, braeburn of granny smith. …  Lees verder »

Resultaat van wat experimenteren: een aanrader! Supermakkelijk bovendien. eigen foto`s …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Weinig tijd? Dit is zo gemaakt! …  Lees verder »

Top