500 gr panklare worteltjes, in schuine stukjes van +/- 4 cm zout 300 gr peultjes 1/2 citroen, uitgeperst 25 gr boter 2 1/2 el peterselie, (geknipt) … Lees verder »
- 0-10 min.
- Nederlands
500 gr panklare worteltjes, in schuine stukjes van +/- 4 cm zout 300 gr peultjes 1/2 citroen, uitgeperst 25 gr boter 2 1/2 el peterselie, (geknipt) … Lees verder »
Toen we deze vis aten zei mijn man een paar maal achter elkaar "Wat is dit vreselijk lekker, dat wil ik vaker eten." Ik heb de kabeljauw (mag natuurlijk ook een andere witvis zijn) in Parmaham gerold. Rauw in de ovenschaal en daarover de champignon-pesto-roomsaus. Toen in de oven en wachten tot de vis klaar is. Ondertussen kun je de rest van de maaltijd voorbereiden. Lekker makkelijk dus. … Lees verder »
Verfrissend tussengerecht. … Lees verder »