1. Home
  2. Community
  3. elleniscooking
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze salade vol zonnige smaken geeft zelfs de somberste winterdag een zomers tintje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Vegetarische salade uit ItaliĆ«. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Lekkere zomerse salade. …  Lees verder »

Handig om van oud brood af te komen ;-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekkere Italiaanse broodsalade met rijpe tomaten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Toscaanse broodsalade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijk hoofdgerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Panzella is ontstaan in de volkskeuken van Toscane en UmbriĆ« en is een ideale bereiding om je oud brood in te verwerken. Als je de ansjovis weglaat en vervangt door bijvoorbeeld blokjes mozzarella, kan je het evengoed zien als een vegetarische salade. Maak de panzanella een uurtje of twee op voorhand: zo komen de smaken nog meer tot hun recht. …  Lees verder »

Voor het deeg: 100 gram boter 100 gram kristalsuiker 200 gram bloem Voor de custard: 50 gram suiker 20 gram custardpoeder 350 milliliter melk Voor de vulling: 3 appels (Elstars) 1 theelepel kaneel 1 citroen 50 gram suiker …  Lees verder »

Met kalkoen uit Duitsland, kaas uit Griekeland en Zwitserland, ajvar uit Midden-Oosten/Balkan, kunt jij deze recept inderdaad Multi-cultureel noemen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Anders dan klassiek en heerlijk!. Deze kruidenmengsels zijn ook geschikt voor kippenbouten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijke risolles. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

De heerlijkste appeltaart van de Ierse moeder van mijn vriendin! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Iers

Gestoofd mager rundvlees met orzo. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Gebakken doperwten (pittig) en reuze gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Heerlijke malse kip in een zachte saus met paprika's …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

Het is najaar, de herfst deed zijn intrede, het is kouder en dan heb je zin in wat stevigs. Daarom heb ik deze gemaakt, een eigen creatie door wat experimenteren en heerlijk dat hij was! Eigenlijk is dit een ovenschoteltje, makkelijk te maken en heb je een zalige maaltijd aan .Ik heb de koelkast even geleegd en genomen wat lekker was. Ik zou zeggen wees creatief en probeer hem zelf. Smakelijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Het lijkt op een calzone pizza, maar is het niet vanwege het deeg. Het wordt een fris herfst weekend zei de weervrouw dus is dit een heerlijke lunch, snack of maaltijd op zaterdagavond waar je weer snel warm van word. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Na heel lang klooien en experimenteren deel ik hier eindelijk een Japanse top snack! Het heeft me moeite gekost om de juiste hoeveelheden te vinden, maar nu was het raak! HEERLIJK !! Probeer zelf, verwen er je gasten mee of gewoon voor de snoeperij. Ik heb gekozen voor 3 soorten gehakt want zo wordt het balletje alleen malser en malser. HOH alleen was me nog te droog want het gehakt van de ene slager is niet het gehakt van de andere slager. Dit kan zo niet mislukken. Je weet niet wat je proeft, ik hoor wel of het een succes was. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Kinderen zijn er dol op. perfect voor verjaardagen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top