1. Home
  2. Community
  3. elinehaveman
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Let op: blijkbaar kloppen de verhoudingen niet. Zie reacties bij dit recept! …  Lees verder »

Heerlijke herfsttaart, pruimen zijn er nu volop, uit deze taart haal je ongeveer 12 stukken …  Lees verder »

Dit komt uit de Vrekkenkrant en smaakt subliem! Deze hoeveelheid zou in de winkel FL 24,- kosten en kost zo FL 5,79 …  Lees verder »

Neem voor dit recept peren die goed rijp zijn, maar nog niet melig of rot. Basisbegrippen, tips en technieken over wijnbereiding kun je vinden in de artikelen van 'skwirrel', die bij mijn favoriete artikelen staan. …  Lees verder »

Broodjes maken is leuk en ontspannend, je moet alleen wel wat geduld opbrengen om het deeg de kans te geven om te rijzen. Gebruik bloem van goede kwaliteit. Hoe beter de bloem, hoe beter de broodjes. Deze Italiaanse bolletjes worden gevuld met Parmezaanse kaas, knoflook en Italiaanse kruiden. Je kunt ook nog olijven toevoegen. Dit recept is voor 12 broodjes .. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Een lekkere vegetarische courgette salade voor bij pastagerechten. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Krokante courgettehapjes met fèta, zwarte olijven en pesto. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Kolokithotiropita, een heerlijke griekse hartige taart …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Deze wijn moet lang rijpen op fles, meer dan 3 jaar. De wijn zou goed zijn tegen reumatische klachten. Voor 12 flessen wijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Als de bloemkool niet meer zo lekker is als in het voorjaar moet je er iets mee doen zoals in deze ovenschotel van bloemkoolroosjes met gehaktsaus. Een echte aanrader! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 eieren 60 ml melk 2 eetlepels bloem 1 blikje tonijn, 185 gram uitgelekt 1 ui, gesnipperd 2 eetlepel olijfolie 1 theelepel. chilipoeder 1 courgette, geraspt ½ rode paprika, in blokjes 250 gram kaas, naar keuze zout & peper, versgemalen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

De pangasius is een zoetwatervis die familie is van de meerval. Het visvlees is stevig, lijkt een beetje op tong maar is minder uitgesproken in smaak. Perfect te combineren met bijgerechten die vrij uitgesproken van smaak zijn. Een heerlijke meditarenee vismaaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Deze gnocchi kook je niet nadat je ze gemaakt hebt, je doet ze met een groentesaus in de oven en dan is het smullen geblazen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Heerlijk zomergerecht uit eigen groentetuin met aanvulling van ingredienten zoals kaas uit de supermarkt... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Roerbakgerecht met courgette, feta en pijnboompitjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een geraffineerd nagerecht dat makkelijk tevoren kan worden bereid …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een lekker toetje, wat zeker op prijs wordt gesteld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top