In plaats van oesterzwammen kunnen ook shii-take gebruikt worden of een mengsel van deze paddestoelen met champignons. Ik vind de saus het lekkerst bij groene tagliatelle, maar elke pastasoort is geschikt. … Lees verder »
In plaats van oesterzwammen kunnen ook shii-take gebruikt worden of een mengsel van deze paddestoelen met champignons. Ik vind de saus het lekkerst bij groene tagliatelle, maar elke pastasoort is geschikt. … Lees verder »
O zo gemakkelijk en heel erg lekker! Houd wel rekening met de indik- en koeltijd. … Lees verder »
250 gr. frambozen (blik of diepvries) 5 cl. bessenlikeur lange vingers 4 eetl. creme fraiche 100 gr. monchou 1 theel. citroensap 1 eiwit 1,5 eetl. witte basterdsuiker 2 blaadjes gelatine cacaopoeder en poedersuiker … Lees verder »
Het brood voor zoetekauwen. … Lees verder »
1 zakje droge gist (7 gr) 500 gr bloem, gezeefd 30 gr suiker 10 gr zout 6 eieren, losgeklopt 300 gr boter, op kamertemperatuur extra nodig: briochevorm (inh. 1 liter), ingevet en bestoven … Lees verder »
Volgens mijn franse familie lid de enige echte. Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt … Lees verder »
Lichtzoet brood en is geroosterd en besmeerd met roomkaas een traktatie … Lees verder »
Koud drankje voor warme dagen … Lees verder »