1. Home
  2. Community
  3. elb
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept was een winnend recept uit Tip culinaire gemaakt met peren. Heb dit recept nu is uitgeprobeerd met appel. En had SUCCES!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Appeltaart a la Dudok die in Rotterdam wereldberoemd is. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een heerlijke roomsoep, een recept van kruidenspecialiste Danielle Houbrechts …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Twentse quiche …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Maaltijdsoep uit Twente …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

De lekkerste die ik geproefd hebt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Wat heb je nodig voor het deeg: 2 eieren 70 gram suiker ? pakje vanillesuiker 40 gram zelfrijzend bakmeel 15 gram maizena 1 mespunt zout 1 theelepel speculaaskruiden Wat heb je nodig voor de vulling/ garnering: 4 dl slagroom 4 eetlepels suiker 125 gram gemalen pepernoot 25 gram gemalen chocolade letter 1 theelepel speculaaskruiden Pepernoten Sinterklaassnoepgoed  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekkere taart voor Sinterklaasavond …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze huisgemaakte ketchup lijkt niet op ketchup van het flesje! Deze is goed genoeg voor de meest exclusieve gerechten! Voor de beste smaak moet deze ketchup minstens 1 dag in de koelkast staan! Recept = 5 dl …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

1 klein pakje diepvries spinazie (grofgesneden) * 2 plakjes rauwe ham * 4 eieren * 50 gr geraspte extra belegen kaas * 20 gr boter * 8 lapjes diepvries bladerdeeg (10 x 10 cm) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

Nagerecht voor 8 a 10 pers;bereidingstijd: 20 min.+ minstens 6 u opstijven in de koelkast; kan de dag vooraf …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Deze verrukkelijke chocoladetaart kreeg ik op een verjaardag. Er stonden meer taarten maar deze was het eerste op. Echt een aanrader en heel gemakkelijk te maken. De taart wordt niet gebakken maar moet opstijven in de koelkast. Wel een caloriĆ«nbom, maar voor een keertje mag dat toch, nietwaar? …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk. Ik heb het recept gekregen van een kennis uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik in de loop van de tijd wel e.e.a. aangepast. Iedereen die deze goulash proeft wil het recept. Dus maken! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Een lekker 'ouderwets'gerecht dat welliswaar lang nodig heeft, maar waar je maar 15 minuten werk aan hebt (ik maak dit meestal de avond van tevoren). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Mijn zoektocht naar de lekkerste wafels heb ik tot een goed einde gebracht. Deze zijn het helemaal voor ons. Lekker zoet, knapperig en beslist niet droog. Heerlijk zonder iets erop, maar nog heerlijker met slagroom of een bol Hertog Kersenrijk ijs!. ZAAAALIGGGGGG, dit is vanaf nu HET RECEPT voor mij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top