1. Home
  2. Community
  3. ej_ra_klein
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zalm verpakt in bladerdeeg met spinazie en creme fraĆ®che …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

*drie groene paprika's;* 1 kilo rundvlees (met been);*2 tomaten;*1/2 koffielepel komijn;* 1/2 koffielepel Ras el Hanout (zie mijn artikel hierover of kopen bij een Marokkaanse winkel);* 2 teentjes knoflook;* 2 koffielepels tomatenpuree;* 300 gram jonge krielaardappeltjes;* 2 uien;* 250 ml. runderbouillon; * olijfolie; * peper en zout. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

GEMAKKELIJK EN LEKKER. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Russisch

Echt een heerlijk recept , je zult er veel complimenten voor krijgen!. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

200 gram kipvleeswaren in plakjes - 8 sneetjes brood - 8 eetlepels mosterdmayonaise of 8 eetlepels mayonaise met 2 theelepels mosterd - 4 blaadjes friseesla - 1 rijpe vleestomaat of pomodori tomaat in plakjes  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

600 gram sukadelappen in dobbelstenen bloem 100 gram boter 1 eetlepel spekvet 1 grote gesnipperde ui 1 geschilde en gesnipperde zure appel 3 kruidnagels 2 laurierbladen zout, versgemalen peper 10 gekneusde jeneverbessen 10 zilveruitjes uit het zuur 2 dl jonge rode wijn aardappelpuree 2 verkruimelde beschuiten  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Een gerecht dat het hele jaar goed smaakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

* 2 eetl. sojaolie, * 1/2 theel. ketoembar, * 1 ui, * 1/2 rode paprika, * 2 teentjes knoflook, * 1/2 groen paprika, * 1/2 sambal oelek, * 800 gr. kipkarbonade * 1/4 stengel sereh, * 2 blaadjes djreroek peroet, * ketjap, * 1/2 theel. laos, * suiker, * 1 theel. kentjoer, * zout. * 1 theel.djahe  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Ca. 250 gram grotere garnalen (rauw) 2 el olie 1 el gehakte knoflook 1 laurierblad 1/4 - 1/2 tl pepervlokken (of naar smaak) 1 el vers gehakte peterselie 2 kleine ovenschaaltjes (en zoveel olie als daar in past) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

4 stuks kipfilets 3 eetl. bloem 1 snufje zout en versgemalen peper 2 stuks rode uien 4 eetl. olijfolie 100 gram mager gerookt spek in blokjes 1 theel. gedroogde rozemarijn eventueel vers of diepgevroren 750 gram voorgekookte krieltjes 2 glazen droge witte wijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

HET IS WEER DE TIJD VAN DE MOSSELEN DUS HIER EEN LEKKER RECEPTJE …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Als vlees of als borrelhapje.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Lekker bij witte of gele rijst met boontjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

2 appels 1 sinaasappel 1 eetl. honing circa 2 dl yoghurt ontbijtgranen naar keuze (cornflakes, muesli, rice crispies enz.)  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

HEERLIJK DEZE KABELJAUW IN MOSTERDSAUS.HEEL ERG LEKKER MET KRIELTJES.EN DAT ALLEMAAL OP TAFEL BINNEN 15 MINUTEN. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

2 kilo verse mosselen ? 1 venkel ? 2 bruine pistoletjes (of meergranen) ? 125 g verse roomkaas met kruiden ? 2 dl droge witte wijn  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

8 teentjes knoflook ? 1 blikje artisjokharten (400 g) ? 4 trostomaten ? 750 g rosbief ? peper ? 1 1/2 eetlepel olijfolie ? 1 pot vleesfond (380 ml) ? 1 dl rode wijn ? 3 takjes rozemarijn  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een snack voor de lekkere trek.Een recept voor 8 sneetjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top