1. Home
  2. Community
  3. eetteam
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Vlaamse Klassieker met veel variatiemogelijkheden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Zoet, maar ook pittig sausje bij hoofdgerecht of een voorafje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

500 gr gekookte ham in blokjes 50 gr spekblokjes 200 gr kipfilet 150 gr kippenlever 150 gr mager varkensvlees 2 tenen knoflook 3 sjalotten 1/2 bosje peterselie peper zout 1 ei 2 eetlepels port 2 eetlepels cognac 1/8 liter droge witte wijn 1 laurierblad 2 kruidnagels 3 blaadjes kleurloze gelatine …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Zachtgesausde everzwijnfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

800gr everzwijnfilet - 500gr gemengde bospaddestoelen - 2dl bruine fond - 2 stronkjes witloof - luikse siroop - gemengde verse kruiden(bieslook, peterselie, basilicum...)-1 flesje Leffe trappist(donker)- truffel - truffelsap - peper en zout - boter - platte peterselie (garnituur) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Gewoonlijk altijd zoet maar hier zonder suiker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Heel goede combinatie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

800 gram everzwijnfilet - zout, peper - 1 sjalot - 1 wortel - 1 ui - dragon - 1 bouquet garni - 150 gram champignons - 3 tomaten - 1 teentje knoflook - 3,5 deciliter witte wijn - 0,5 deciliter cognac - 1 deciliter olie - 50 gram boter - 25 gram bloem …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een heerlijke stoofpot …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

? 1 teentje knoflook ? 1 ? sneetje oude wit brood ? 25 gr hazelnoten met vlies ? 1 eetlepel gedroogde basilicum ? ? eetlepel provinciaalse kruiden op olie ? zout, versgemalen peper ? 2 eetlepels Croma vloeibaar ? 2 kalfsoesters a 125 gr. …  Lees verder »

? 3 eendenborstfilets van ca. 250 gram, ? zout, peper, ? 3 theelepels gedroogde tijm, ? 3 eetlepels koude boter, ? 2 dl. rode port, ? 1? eetlepel balsamico-azijn, ? 2 eetlepels natte groene peperkorrels (uit potje). …  Lees verder »

Lekker feestelijk gerecht voor de donkere dagen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

De simpelste en lekkerste salade …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een verrassend voorgerecht, vis maar smakend naar vlees …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voorgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

100 gr. gemengde sla 250 gr. dun gesneden ossenhaas 50 gr. pijnboompitten 4 eetl. pesto 2 tl. balsamico-azijn zout, peper 1-2 eetl. olijfolie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top