1. Home
  2. Community
  3. eediete
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

10 plakken Bladerdeeg 15 bij 15 cm. - Ingevet bakpapier - 110 gr. boter - 400 gr. sjalotten - 400 gr. courgettes - 500 gr. kleine champignons - 300 gr. tauge - 2 blikken artisjokken bodems a 200 gr. - 500 gr. sherry tomaten - 40 st. zwarte olijven - 400 cc creme fraiche - peper zout - 40 gr. basilicum - 40 gr. bieslook - 200 gr. mozzarella. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze curry doet denken aan chili con carne, alleen zit hier geen vlees in! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Deze overheerlijke vegetarische stoofschotel zit boordevol kleur en smaak en bevat zeer weinig calorieen (128 per portie!) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Heerlijke groentelasagne met een zuiders aroma …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Slechts 285 kcal/portie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Erg snel en heerlijk. de combinatie van pesto met rauwe ham is heerlijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker en vrolijk om te zien …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekker bij de buis. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Maaltijdsalde …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Voor de tomatenrijst: - 250 gr. zilvervliesrijst - 5 dl. water - 2 laurierblad - 1 1/2 groentebouillontablet - 2 grote uien - 2 tenen knoflook - 60 gr. boter - 300 a 400 gr. stevige rijpe tomaten (of tomaten uit blik) - 3 theelepels tijmblad (gedroogd) - 3 theelepels oregano (gedroogd) - wat cayennepeper - boter voor de vorm. Voor de Chinese kool: - 200 gr. Gorgonzola (kaas) of 100 gr. Danish Blue - 2 eetlepels zure room - 4 eetlepels halfvolle koffieroom - een scheut halfvolle melk (indien nodig) - 1/2 liter water - 4 theelepels groentebouillonkorrels - 1 Chinese kool (ongeveer 1 kg. per stuk) - kruidenzout - 60 gr. grofgehakte blanke hazelnoten - 4 eetlepels geraspte oude kaas. Om te garneren: - wat fijngehakt peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Spaghetti met peren in plaats van vlees. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

4 eieren, 2 uien, 25 gr boter, 1 tl kerrie, 1 el bloem, 2 dl koffieroom, 4 takjes peterselie, 3 sprietjes bieslook, 1 tl kruidenbouillonpoeder, 2 el tomatenpuree, peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Rijst met groentesaus, makkelijk, snel en slank. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Makkelijke, snelle, pittige groentecurry. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Een recept van de canariese eilanden. Simpel en lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een groentegerechtje uit Castilla la mancha het land van Don quijotte. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

***lekker recept van een vriendin van me*** …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een variant op de klassieke curry …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indiaas

Eenpansgerecht met broccoli, cashewnoten en kerrie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

2 eierdooiers - 1 tl mosterd - 2 uitgeperste knoflooktenen - 3 el witte wijnazijn - 3 dl olijfolie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans
Top