Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. ecureuil
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Tijdens een workshop High Tea hebben we deze cake gegeten. Een heerlijk malse cake. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Lekker ijs  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik ben dol op scones. Als ik in Engeland ben, moet ik scones eten, het liefst iedere dag nog met jam en clotted cream. Vandaag maakte ik zelf een hartige variant op deze favoriet! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Alles in één ovenschotel, super lekker. ook niet vegetariërs zullen van dit ovengerecht genieten .  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Grieks pastagerecht uit de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Lekkere Engelse " fish pie " met rog smaakt subliem !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

- handvol rucola - blaadjes van 1/2 bosje munt - 1 el geroosterd sesamzaad - sap van 1/2 citroen - extra vergine olijfolie - 250 g halloumi (Cypriotische schapenkaas), in 4 gelijke plakken - 6 abrikozen of 4 perziken, gehalveerd, zonder pit - 2 el honing …  Lees verder »

Toen ik eens aanschoof bij Electricluna van www.culunair.nl wist ik niet wat ik proefde. Wat een smaaksensatie!! Hier in huis is dit een favoriet recept wat zo'n eens in de maand wel voorbij komt. Vaak maak ik een dubbele portie zodat we er twee dagen van kunnen genieten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Ik had er eentje gebakken voor de kerstdagen, maar hij bleek zo lekker dat er twee dagen voor kerst nog maar een klein stukje over was....dus nog snel een nieuwe gemaakt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Ik weet niet waar mijn moeder dit recept vandaan heeft maar het zal ongetwijfeld van een van haar Belgische vriendinnen zijn geweest. Ik weet niet beter dat ik al meer dan 40 jaar minstens een keer per jaar blij verrast wordt met dit gerecht. Ik had het nog nooit eerder zelf klaargemaakt, traditie is traditie. Maar afgelopen zomer heb ik toch het recept maar eens veilig gesteld in mijn eigen receptenmap. Ik wil het jullie niet onthouden, daar is het te lekker voor. Enjoy! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Fusion

Pittige pasta met auberginerolletjes ; ook niet vegetariërs zullen dit recept lekker vinden !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Deze lekkere gehaktballetjes waren ook een onderdeel van mijn Oosterse etentje. Ze vielen heel erg in de smaak en waren zo op. Ook lekker als borrelhapje of als hoofdgerecht met rijst en sperzieboontjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Toen mijn tante trouwde was het meteen met alles erop en eraan , verhuis naar de USA erbij en dan nog in ' the desert ' , hoera want ook was er naast de Amerikaanse kip met honing , citroen en mosterd ook nog een dessert . Alle eer aan zowel mijn uncle met het accent van Texas als aan mijn tante en tijdens een Skype gesprek reageerde " och ma mieke toch , ge moet geen sojasaus hebben , wij American people hebben voor alles wel een oplossing " en jawel de soyasaus ? Schrap die al maar indien gewenst , omdat vele mensen het niet verteren of kortweg niet lusten maar vooral om de overheerlijke smaak én looks deel ik het receptje even . Wist je overigens al dat de meeste Amerikanen vaak nog kip klaarmaken om bij de TV op te eten ? Of ergens heel laat in de avond / nacht nog :-) ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans
Top