1. Home
  2. Community
  3. ecureuil
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Met geurige meloenbolletjes; een koel dessert uit het zonnige zuiden van Europa. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Portugees

Dit is een echt familie gerecht, dit aten we bij onze ouders en iedereen vond het heerlijk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Lekkere winterse gratin die super lekker van smaak is . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekker en gezond brood …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Kruidige Appelcompôte serveer deze als bijgerecht bij een heerlijk stuk wild. Het wildseizoen is steeds weer genieten! Uiteraard bij een runderstoof en rode kool ook een geweldige smakend e compôte   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het recept komt uit het boek Aziatisch koken Zo doe je dat. het is dus niet van mezelf maar zo lekker dat ik het graag wil delen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Recept gekregen van mijn oude buurvrouw. Hier al jaren favoriet. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Was het lievelingsgerecht van mijn zoon, dus toen hij rond de 7 was schreef hij dit als lievelingsgerecht in zijn vriendenboekjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

 =18pxDit mooie dessert is snel klaar. Voor als het net dat ietsje meer mag zijn: serveer er een klein glaasje amaretto bij.      Affogato is een Italiaans ijsdessert, waarbij een bolletje vanilleijs in een kopje wordt overgoten met hete espresso. Affogare betekent verdrinken in het Italiaans, en het bolletje ijs verdrinkt min of meer in de espresso. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een heerlijke winterse ovenschotel, deze minigratins van spruitjes, prei en kippengehakt. Je kan het ook in 1 grote ovenschotel klaarmaken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Snel te bereiden voorgerecht ideaal met de drukke kerstdagen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Ooit gegeten in een heel leuk restaurantje in Ibiza stad en vervolgens zelf "mijn" recept gemaakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

=18pxDit vispannetje is klaar in 30 minuten! Ovengeroosterde broccoli, bloemkool, raapjes of spruitjes zijn er ook heerlijk in …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

De eerste keer dat ik deze salade at was bij mijn schoonmoeder in Turkije. Haar naam is Suat! Ik ben gek op aardappelen en was dan ook gelijk verkocht. Nu maak ik de salade zelf. Eenvoudig te maken, een kind kan de was doen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

800gr visfilets (roodbars bv). 3-4 El Citroensap Zout, peper 2 uien 2 augurken 60gr gekookte hesp (1 blok) 2EL Boter 200gr zure room 1El mosterd 1tl maïzena 2El Madeira wijn 1 snuifje suiker 75gr gouda. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis
Top