1. Home
  2. Community
  3. dutchy12nl
  4. Kookboek VIS
Kookboek "VIS"

Dit is echt een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Snel klaar, niet moeilijk en kan meteen de oven in. En de baktijd is maar 30 min.(15 min. op electrisch en 15 min op hetelucht), ideaal als je weinig tijd of geen zin hebt om te koken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit is hier wel het toppertje onder de wraps en kan prima met Pasen. Als je geen zin hebt om lang te staan en je hebt eventueel gasten, geef ze dit dan. Je staat versteld van de smaken, ziet er leuk uit, is een volledige maaltijd, past bij de lente en is uiteraard walgelijk lekker! Dit is voldoende voor 4 personen, ieder twee en je zit lekker en voldaan vol. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Ook deze heb ik ooit afgekeken bij Masterchef. Ik maak en eet vrij regelmatig wraps met gerookte zalm, maar om er leuke, luxe, borrelhapjes van te maken daar was ik (nog) niet opgekomen. Deze zullen gretig aftrek vinden bij je gasten. De eenvoud zelve, genoeg voor 4 personen en klaar in 15 minuten. Ideaal nu de feestdagen er weer aankomen. Onderaan staat nog een leuke variatietip. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

1 kg witte vis, in repen van 3 cm breed gesneden 2 t zout 1 e kurkuma (geelwortel) 100 g margarine 4 uien, fijn 1+1/2 t gemberpoeder 1+1/2 t knoflookpoeder 2 e witte azijn 1 e tomatensap (verkrijgt jij door een gepeld tomaat op een fijne rasp te raspen) 3 groene of rode pepers met of zonder zaden, in reepjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Vlaams, gezond en lekker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Heerlijk als borrelhapje of als voorgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Pittige mosselen die we werveren met wat pasta of de klassieke frietjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Visgratin is zo verrukkelijk dat je er moeilijk aan kunt weerstaan. Een laagje vis in een smeuïge saus, bedekt met een knapperig korstje: dit gerecht is een culinair meesterwerkje. Visgratin past net zo goed op het menu van de grote Europese restaurants als op tafel thuis. Tevreden gezinsleden verzekerd! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijke ovenschotel die super lekker is . Heerlijk met aardappelpuree of bruine rijst of jonge aardappelen en boontjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekker stukje malse kabeljauw met groente in een krokant jasje van filodeeg. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Erg gezond en lekkere visovenschotel! Slechts 230 kcal per persoon Het uitproberen waard! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Een heerlijke frisse salade voor een warme dag. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Deze schotel hebben wij vanmiddag gegeten nadat ik het recept in de krant had zien staan.En dit was me toch lekker!!! Pittig, fris, hartig en romig tegelijk...Dus zet ik het recept natuurlijk op Smul, zodat ik het recept niet meer kan verliezen en dat jullie Smulpapen het ook eens kunnen maken.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Braziliaans

Overheerlijk geurig visgerecht. Je kunt alle soorten witte vis gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Van de 3 pont houd je ongeveer 2 half pont over , …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit is een heel oud recept dat je op alle Griekse eilanden tegenkomt. Deze soep werd oorspronkelijk door vissers gemaakt, om vissen die te klein waren voor de verkoop, op te maken. Je kunt hier naar hartenlust mee variëren dus gebruik je favoriete vissoorten, zeevruchten en schelpen van het seizoen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks
Top