1. Home
  2. Community
  3. dutchy12nl
  4. Kookboek Eieren
Kookboek "Eieren"

Een amuse die ook gegeten kan worden bij een barbeque of een buffet …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Emmentaler kennen we natuurlijk uit Zwitserland. Maar wist je dat deze gatenkaas ook in Nederland gemaakt wordt? Een kaas van 12 kilo, die na bereiding langzaam rijpt op houten planken om de intense smaak van de Zwitserse Emmentaler te evenaren. Heerlijk voor de kaasfondue maar ook verrassend in deze omelettaart.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Uit: Home Made van Yvette van Boven Een simpel gerechtje waar je eindeloos mee kunt variëren. Perfect ook om met een klein restje van gisteren iets leuks te maken. Wij maakten ze bijv. ook met jonge courgette en uitgebakken spekjes, lekker! …  Lees verder »

Lekker, makkelijk en zo klaar: dat is deze tortilla allemaal dus wat wil je nog meer€Je kunt natuurlijk naar eigen smaak aanpassen, maar deze is zo al heel erg smakelijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Eiersalade net even wat anders. Succes verzekerd! Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Wereld

Met 10 verschillende vullingen Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

2 tomaten 200 g shii-take 1 zoete aardappel 1 rode paprika 1 rode ui 100 g plakken pancetta olijfolie (Italiaans spek) 1 tl sesamolie 8 eieren 1 bol mozzarella …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Een heerlijk koolydraatarm onbijt of lunchgerecht. Makkelijk te bereiden en in hand om draai klaar!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken
Top