1. Home
  2. Community
  3. duke0123
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 courgettes - 4 tomaten - 2 eetlepels Provencaalse kruiden - 2 teentjes knoflook - 8 eetlepels olijfolie - sap van 1/2 citroen - 300g mozzarella in schijfjes - Parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan
...

. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Europees

PESTOSAUS(POTJE OF BLIKJE),VERSE MAJORAAN OF OREGANO,1 TURKS BROOD,1/2 COURGETTE,3 VLEESTOMATEN,100 GR.FETAKAAS …  Lees verder »

Voorzichtig in het gebruik …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indiaas

1 komkommer, 1 rode paprika, 1 stevige winterwortel, 2 tomaten, 3 sjalotjes, 2 tenen knoflook, 5 gedroogde Chinese champignons, olie, sojasaus, takjes verse basilicum, zout, maizena. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

1 grote aardappel in blokjes, 3 el zonnebloemolie, 2 tl komijnzaadjes, 1 ui fijngesneden, 2 teentjes knoflook fijngehakt, 2-3 el milde curry-pasta, 1 kleine aubergine in plakken, 100 g sperziebonen, 4 tomaten in vieren gesneden, 300 ml tomatensap, 250 g gewassen spinazie, 1 el (soja)yoghurt, 1 el verse koriander, peper en zout naar smaak. Voor de kokosrijst: 225 g basmati-rijst, 400 ml kokosmelk uit blik, 1 el verse koriander.  …  Lees verder »

250 g gare kikkererwten(= 100 gram rauwe), 2 teentjes knoflook, 2 eetl peterselie, half rood pepertje, 1 ei , 1 theel komijnpoeder, 2 eetl tarwemeel , 1 theel bouillonkorrels , peper , 1 ei 3 eetl tarwemeel , olie om in te frituren  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

150 g tahoe, 4 eetl olie, 25 g boter, 30 g bloem, 2 dl groentebouillon, halve eetl tomatenpuree, 1 theel paprikapoeder, 1 kleine ui, 75 g champignons, 40 g rode paprika, 1 teentje knoflook, 1 dl garderoom, tamari, tabasco, majoraan, gehakte bladselderij, peper, zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Voor 15 stuks 90 kcal(370 kJ)/4 gr eiwit/1 gr vet/16 gr koolhydraten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Met aardappelpuree; vegetarische ovenschotel, circa 400 Kcal p.p. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Voor een grote pan soep …  Lees verder »

100gr.volkorenmeel,100gr.bloem,3 eetl.olie,1 dl.koud water,snufje zout,500gr.prei,200gr.vleestomaten,1 eetl.olie,1 th oregana,50gr.geraspte kaas,2 eetlkoffiemelk ,peper …  Lees verder »

100.gr bloem,100gr.kwark,100gr.koude boter,400gr.broccoli,zout,150gr.verse roomkaas met tuinkruiden en knoflook,1/2 bekertje slankroom en drie eieren …  Lees verder »

Met Paddestoelenragout en Kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

150 g gedroogde gele of oranje linzen 1 groen pepertje 1 ui bakboter 2 tenen knoflook peterselie 1 theelepel gemberpoeder 1 eetlepel kerriepoeder 1 theelepel geelpoeder 500 g aardappelen 4 tomaten boter 1 plat groot Turks brood 1 bolletje mozzarella …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Ovenschotel met zuurkool, Quorn en aardappelpuree. Lekker en makkelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

50 gram boter, 1 in ringen gesneden ui, 3 gesnipperde uien, 750 gram aardappelen in blokjes, 1? liter water, 2-3 groentebouillonblokjes, ? eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel cayennepeper, ? eetlepel zout, 70 gram tomatenpuree, 1 theelepel karwijzaad, 1 gesnipperde teen knoflook of 2 theelepels knoflookpoeder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Vegetarisch gerecht uit Barbados …  Lees verder »

Top