1. Home
  2. Community
  3. drrevo
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze Gamba`s zijn geweldig en geserveerd als onderdeel van een tapas selectie. Serveer met knapperig brood om de sappen in op te nemen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Verukkelijk nagerecht om uw diner af te sluiten Makkelijk en snel. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Een heerlijk makkelijk en snel voorgerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Tamarindes zijn de peulen van een grote boom die behoort tot de bonenfamilie. De peulen zijn bruin, droog en viltig en kunnen maanden blijven hangen aan de boom zonder slecht te worden. Je breekt de peulen open en binnenin zit een plakkende, zurige pulp rond een aantal bonen met de vorm en kleur van Haagse Hopjes. Er lopen ook nog wel wat vezels tussen, maar echt lastig zijn die niet. De bonen zelf zijn niet giftig, maar oninteressant als voedsel. Je eet tamarinde voor de pulp. Die smaakt zurig en fruitig. Mooli`s zijn groter en slanker dan de gewone radijs. Gewone radijsjes zijn meestal rood, maar deze is altijd wit. Hij wordt veel gebruikt in de Japanse keuken, o.a. bij sushi. …  Lees verder »

Top