De key lime pie is een Amerikaanse klassieker en wordt meestal in de oven gemaakt. Ik heb een aantal recepten uitgeprobeerd, maar vind de no bake versie duidelijk lekkerder en vooral frisser.
Belangrijk is, dat de taart 24 uur in de koelkast opstijft. …
Lees verder »
Super lekker romige quiche. Extra lekker door de toevoeging van de gedroogde tomaatjes en de kruidenroomkaas. Al vaak gemaakt en iedere keer weer wordt het recept gevraagd. Lekker als borrelhapje, maar ook heerlijk op een buffet of als lunchgerecht. …
Lees verder »
Dit recept heb ik gekregen van Francesco van Bertolli Italie. Ook als je geen tomaten lust, zou ik het toch maar proberen; het is echt heel lekker. Ik ben geen tomatenliefhebber, maar hiervoor maak ik een uitzondering.... …
Lees verder »
Jammer dat je geen geuren met het recept mee kan sturen. Dit is de allerlekkerste ontbijtkoek of peperkoek of kruidkoek of hoe je hem ook mag noemen.
het beslag is heel gemakkelijk en hij is snel klaar, hij moet wel 1 uur in de oven. …
Lees verder »
Ik had nog 2 blikjes grote croissants staan die op moesten. Toen deze lekkere borrelhapjes bedacht. De hapjes per soort ingevroren. Je hebt altijd wat lekkers in huis.(zie voor bereiding diepgevroren hapjes bij serveertips!) …
Lees verder »
Een snelle pindasaus, maar wel mijn lekkerste pindasaus voor varkens-saté.
Kan ook op BBQ.
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …
Lees verder »
Nigella Lawsons supermakkelijke fudge die iedereen kan maken, en waar iedereen verliefd op wordt. Het is zo gemaakt, maar je moet alleen wel een paar uurtjes wachten op het resultaat! …
Lees verder »
Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg.
Lees meer: de quiche top 10 …
Lees verder »