1. Home
  2. Community
  3. driel1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

250 gram champignons**1 ui**1 rode paprika**100 gram ontbijtspekblokjes**2 dl melk**4 dl kippenbouillon(tablet)**Allesbinder**1? theelepel Italiaanse keukenkruiden**zout**peper**150 gram geraspte belegen kaas**6 vellen voorgekookte lasagne …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een tong strelend recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Doet me al weer een beetje denken aan de Barbecue (waar ik nu al naar uit kijk) . Vlees marineren maakt het vaak zacht en mals. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Belangrijk voor dit SUPER gerecht echt een goede wijn te nemen. Is echt een TOPPERTJE …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Dit soort schotels maak ik als ik bijvoorbeeld vrienden krijg en snel klaar wil zijn. Maak dat van te voren klaar dusssssssssssssss oven aan zetten en wijntje in schenken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lekker met uien, knoflook, courgettes, paprika,aubergines en tomaten. En natuurlijk verse kruiden Ook perfect als je aan het lijnen bent, ECHT PERFECT! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

De echte Belgische frieten zijn lekker dik, zacht van binnen en knapperig van buiten. Niet ieder aardappelsoort is daarvoor geschikt. In Nederland zijn de bintjes perfect voor frieten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Kan lekker van te voren voorbereid worden. Even in de oven schuiven en we kunnen aan tafel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

De laagjes bestaan uit aardappels, courgettes en tomaat met een dakje van geraspte oude kaas, het water loopt weer in mijn mond. Een plaatje om te zien (zie foto). …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top